Ahogy ma reggel a suliba tartottam, kiszúrtam egy plakátot a Gyömrői út másik oldalán. Ha tehetem, minden reklámot elkerülök, ha kell, becsukom a szemem, de ez a plakát valahogy megfogott: Rockzenészek – ezzel a szóval kezdődött. Erre pedig bármelyik rocker felkapja a fejét…

Volt még időm jobban megnézni a plakátot, úgyhogy gontalanul elolvashattam rajta a “Rockzenészek a rákbetegekért” feliratot, és Zeffer András nevét.
Utána néztem, íme a részletek:

A Magyar Rákellenes Liga javára és a Nemzeti Rákellenes Nap tiszteletére jótékonysági koncertre kerül sor a SYMA csarnokban, 2009. április 10-én.

A koncert alapötlete Zeffer András rockzenésztől származik, aki maga is TÚLÉLŐ, így pontosan tudja, milyen örömteli, erőt adó érzés az, amikor megbizonyosodhatunk róla, hogy a bajban nem vagyunk egyedül. Van, akihez fordulhatunk segítségért, támogatásért. Vannak, akik összefognak és segítenek nekünk-értünk; ahogyan azt annak idején zenész barátai bizonyították egy a gyógykezelésének támogatásáért szervezett segélykoncert formájában.

Legyél most Te is támogatója a rákbetegségből gyógyultak túlélőklubjának! A Nemzeti Rákellenes Nap és a koncert célja, hogy bemutassa a Túlélők Klubját és a gyógyultak sikertörténetein keresztül példát mutasson, reményt és hitet adva a betegséggel éppen most küzdőknek és a hozzátartozóiknak. A Magyar Rákellenes Liga azért dolgozik, hogy minél többen csatlakozhassanak a Túlélők Klubjához, mert a rák – és ezt nem lehet elégszer hangsúlyozni – legyőzhető!

A fellépők a következők:

Somló Tamás, Charlie, Török Ádám, Takács Tamás, Belmondo, Anti-Fittness Club, Varga Miklós, Keresztes Ildikó, Mobil Mánia, Vikidál Gyula, Zeffer András, Deák Bill Gyula, Rudán Joe, Nagy Feró és a Beatrice, Ganxsta Zolee és a Kartel, Pokolgép és a Sic Transit

Gyere el Te is, rajtad ne múljon a gyógyulás!

Jegyek kaphatók a Koncert és Média hálózatában vagy a http://www.jegyelado.hu weboldalon. A koncert megvalósítását a Bayer, Roche, Pfizer, Novartis, Richter gyógyszergyárak segítették elő.