Március 7-én 15. alkalommal kerül megrendezésre a Heten mint a gonoszok fesztivál. A fesztiválnak az S8 Underground Club BLACK terme ad otthont. 7 zenekar, este 7 órától szolgáltatja a megfelelő talpalávalót.

19:00h -kor az alternative-punk’n’roll EFeN. Zenekar nyitja a bulit. A trió neve a Favorite Nephew, vagyis a Kedvenc Unkaöcsi Zenekar rövidítése. Zenéjük nem beskatulyázható, egyedi alternatív/punk’n’roll stílust képviselnek.




19:45h–tól az alter-rock AndaGramma zenekar folytatja a hangulat megalapozását. A
formáció neve a tagok nevének mozaikja, így valóban mindenki sajátjának érezheti a zenekart. A budapesti csapat visszajáró vendég a fesztiválra, mindig nagyon kellemes hangulatú buliknak lehetnek szem és fültanúi a nézők.




20:30h-tól a szintén visszajáró extreme-metal csapat, azaz a Mindless Game zúzza le a bőrt a közönség arcáról.  Zenéjükön belül többféle zenei irányzat jegyei is felfedezhető. A dalszövegek angol nyelvűek, és általuk a világuk és a benne élő emberek sötétebb, agresszívabb oldalát mutatják be. 




21:20h-tól az új felállással bemutatkozó Punk-Rock-Metal csapat következik, a Beautifull Danger.
A srácoknak idén jelenik meg a bemutatkozó anyaguk, így egy jó kis masszív lemezelőzetes bulira készülhetünk.

22:10h-től az est 5. fellépője az egyedi, Modern-népdalmetalt játszó Zinfield zenekar következik, akik egyben a buli házigazdái is egyben. A csapat tavaly Novemberében ünnepelte 5. születésnapját. 2014 áprilisában készült el a zenekar “Elindultam szép hazámból” c. bemutatkozó anyaga. Az EP megjelenése után sok koncert következett, és a mai napig is sokfelé látható az országban több nevesebb zenekar társaságában is.

2018-ban készült el a formáció “Béreslegény” c. EP-je, melynek premierje a Rock FM 95.8 -ban debütált. A zenekar egy szöveges videót készített az “Esik eső” c. dalára, mely 1 hét alatt 30 ezres nézettséget hozott a facebook oldalukon. Aki ismeri a magyar népdalokat, és szereti a metál muzsikát lehangolt gitárokkal, azok mindenképp jól fognak szórakozni!
5 év után sajnálatos módon Lázár Tamás szólógitáros külföldi munkája miatt távozni kényszerül a zenekarból, így ezen a bulin láthatja őt a közönség jó ideig utoljára.




https://www.youtube.com/watch?v=c4C-HTw6LKU

23:20h -tól az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő folk-pirate-metal zenekar, azaz a Rumproof veszi át a stafétabotot. A legénység első kalandozásait, a históriások “Black Flag in the Sky” címmel örökítették meg az utókor számára, mely egy hat tételes kalóznótákat tartalmazó EP formájában hallható. Azóta is a hazai Folk-Metal színterén mozgolódó zenekarok sorait erősítik azzal a fűszerrel, hogy zenéjükben a kalózkultuszhoz tartozó népzenei dallamokat ötvözik zúzós, döngölős, itt-ott feszes, néhol matekos metal elemekkel. A főszerep a jókedvvé és a mulatásé.







Az est záróbandája éjfél után negyed órával a gothic-fusion-metal-ban utazó Dark Tears From Space zenekar. A csapat kb. 3 éve alakult és 2017. őszétől koncerteznek. Zenéjükben a szimfonikus és metál elemeket ötvözik, természetesen női énekkel. A sok férfihang után üdítő zárás lesz a felcsendülő lágy, női énekhang, ami ízlésesen gazdagítva zárja az est koncert részét.

Hajnali 1 órától kifulladásig punk, rock és metál slágerekkel várja a filléres rock diszkó a még talpon maradottakat.

Helyszín: S8 Underground klub (1148 Bp., Kerepesi út 26.)

Belépő elővételben, és a rendezvény napján 19.00-ig a helyszínen: 1300 Ft
Belépő a helyszínen 19.00 után: 1700 Ft.
01:00h után, a Rockdiszkóba INGYENES!
Kapunyitás: 18.00
Koncertkezdés: 19.00

Elővételi jegyek

Hivatalos facebook esemény