Örömmel tudatjuk, hogy a 2022. január 29-ről elhalasztott és újratervezett GOJIRA koncert 2022. július 27-én érkezik a BARBA NEGRA szabadterére. A 2022. január 29-re megváltott jegyek érvényesek az új dátumra, kérjük tartsák meg azokat. A CONCERTO Music és a Gojira management szeretné megköszönni minden érdeklődő és jegytulajdonos türelmét. Az új dátumra máris kaphatóak jegyek a ROCK1 rendszerében:

https://jegy.rock1.hu/gojira_20220727

A line-up változatlan:

GOJIRA + Alien Weaponry + Employed To Serve: 2022. július 27., kapunyitás: 18h, BARBA NEGRA

Amennyiben az új dátum nem megfelelő, jegyvisszaváltásra 2022. március 15-én éjfélig van lehetőség, a jegyet tartalmazó e-mailre adott válaszban. Őszintén reméljük, hogy a több mint két éves megpróbáltatásokat magunk mögött hagyva, minden nehézséget feledtet majd a 2021-es év legjobb heavy metal albumát elkészítő csapat visszatérése hazánkba.

Köszönettel, CONCERTO Music
A Gojira 1996 óta működik, eredetileg Godzilla, majd 2001 óta a jelenlegi néven. Jó öt évet vártunk a Gojira új nagylemezére: a Duplantier testvérek modern metal bandája Fortitude címen adta ki hetedik albumukat. A francia extrém metal zenekar eddigi legérettebb, kiforrott hangzású és komplex mondanivalóval rendelkező anyaga zeneiségében és gondolatiságában sem nélkülözi a szélsőségeket. „Nem tudok másként tekinteni a fajunkra, mint egyfajta élősködőre, ugyanakkor gyönyörű dolgokat is képesek alkotni az emberek.” – így foglalta össze Joe Duplantier az új lemez felütéseként is értelmezhető gondolatait, amit ezúttal is sötét, komor, lesújtó hangszereléssel, és az aréna-rockzenére jellemző monumentális és érzelmek dallamok kombinálásával fejez ki a 11 dalban.

A franciák a nagy sikerű korábbi koncertek után most sem hagyják ki Magyarországot a turnéállomások közül: 2022. július 27-én játszanak a Barba Negrában, méghozzá az Új-Zélandról érkező thrasher Alien Weaponry és egy angol metalcore üdvöske, az Employed To Serve kíséretében.

A koncert Facebook oldala