Friss dalhoz készített szöveges videót a Hétköznapi Csalódások a héten érkező “Csókol Attila…” lemezről. Az idén 30 éves punkok a 2006-os “Én, József Attila itt vagyok” folytatásaképp most újból egy teljes albumot szenteltek József Attila verseinek megzenésítésére, erről hallható a “Lopók között szegényember”.

Hétköznapi Csalódások – Lopók között szegényember (Hivatalos szöveges videó)
A zenekar közleménye a lemezzel kapcsolatban:
 
“November 7-én megjelenik új lemezünk, Csókol Attila címmel! A számok szövegének megírásához a legjobb magyar szövegírót sikerült megszereznünk. Nincs se apja, se anyja, se istene, se hazája, mi pedig nem ismerünk se istent, se embert, ha zenélésről és az igazság kereséséről van szó, így remek csapatot alkotunk. Biztos, hogy soha nem fogunk tetszeni az ország és a hatalom fura urainak, de amit csinálunk, azt tiszta szívvel tesszük. Szóval József Attila és mi, azaz a Hétköznapi Csalódások újra összedobtunk egy közös lemezt. Ha már elpusztul a világ, legyen a sírjára virág ez a 18 dal. Hallgasd, terjeszd!

“Csókol Attila…” CD (2.000 Ft + postaköltség) illetve további termékekkel rendelése közvetlenül a zenekartól:
hetkoznapi.shop@gmail.com 

Online itt tudod előmenteni a lemezt:

A zenekar is felkerült két dallal a Hazai Gitárok Spotify listára, amely a  rock magyar legendái és új arcainak dalaiból készült válogatás.

A friss anyagon több vendég is hallgató, énekel Kálmán Kata (Perfect Symmetry) és Tamás Éva (Tamás Éva Játéktára), brácsán játszik Martos G. Csongor (Hangerdő Társulat, Boja), nagybőgőn Kerekes Kornél (Kacaj, Boja), illetve hegedűn Katona Bálint (Kacaj, Four Keys).

Tagok:
Megyeri Ferenc – ének, vokál, doromb
Bársony Barnabás – gitár, vokál
Szaklajda László – gitár, vokál
Szlaukó Tibor – basszusgitár, vokál
Mészáros Miklós – dobok
Bruszel Balázs – trombita