Pénteken jelentette meg legújabb dalát, és az ahhoz készül videóklipet a budapesti Divent zenekar. A dal az érkező második kislemez újabb előfutára, mely július 19-én lát napvilágot “Másvilág” címmel.

“ A Fekete Pillangók, már a címből is sejtve, egy olyan dal, amely csomó furcsaságról árulkodik, amit éjszaka megtapasztalhat az ember tudattalan állapotában. Amennyire a káosz uralja a zenei részeket, mint például a súlyos riffek után a lágy jazz-kiállás, vagy a hirtelen szünetek, ugyanúgy a szöveg is ezt a megőrülést hangsúlyozza.  “

A dal szerkezetén a szokásosnál is jobban érződnek a zenekar által képviselt progresszív elemek és a más műfajokból kiragadott egyediségek.

A zenekar egy egy főszereplős videóklipet is készített az új dalukhoz, melyben az énekesnő (Mihalovics Gréta) szemszögéből mutatják be ezt a bizonyos lidérces álmot.

“A videóklippel is ezt a mentális szétesést, az ébrenlét és rémálom keveredését szeretnénk megmutatni, hogy mennyire nyomasztó is az, ha valaki még álmában sem tud szabadulni a rettegéstől”

Social linkek:

https://www.instagram.com/divent.official/

https://www.facebook.com/diventofficial

https://www.tiktok.com/@divent.official