Öt évvel a The Holographic Principle album után, Omega címmel 2021. február 26-án új lemezzel jelentkezett a Simone Simons énekesnő vezette holland Epica. Idén pedig fennállásának 20. évfordulóját ünnepli a szimfonikus metal nagyágyúja. Ennek apropójaként szeptember 2-án újra kiadják első három albumukat, a ’The Phantom Agony’-t, a ’Consign To Oblivion’-t és a ’The Score’-t, amelyek a műfaj mérföldkövei és fizikai formátumban ritkasággá váltak. Mindegyik lemez elérhető lesz CD- és LP-boxban, illetve mindegyik kiadványon lesznek korábban kiadatlan bónuszdalok is. Különleges meglepetésként a rajongók számára, a zenekar előásott néhány rejtett gyöngyszemet a korai időkből, ezek lesznek elérhetőek néhány formátumon bónuszként.

A kiadványok többféle verzióban már előrendelhetők a kiadó oldalán, a telhetetleneknek lesz egy 6 CD + Blu-ray + DVD verzió is, amely valamennyi megjelenést egy earbook csomagolásban foglalja össze ’We Still Take You With Us’ címen.

Mivel ezek az anyagok csak szeptemberben látnak napvilágot, így az idei Fezen Fesztiválon július 29-én még nem tudják a magyar rajongók dedikáltatni, ám bő fél évvel a fesztiválfellépés után már dupla headliner show-val jönnek hozzánk, 2023. március 22-én a Barba Negrában lépnek fel az Apocalyptica és a Wheel társaságában.