Angel Or Alien címmel július 2-án jelenik meg az Illinois állambeli Palatine-ban 2003-ban életre hívott Born Of Osiris hatodik nagylemeze, a 2019-es The Simulation album folytatása. A progos, komplex deathcore-ban utazó chicagói banda White Nile címmel egy klippel kísért új dalt tett közzé még márciusban, most azonban már az új lemez címadó dala is kaott egy kisfilmet.

A bandát nem hívták ám mindig Born Of Osiris-nek. először egy öt dalból álló demót adtak ki 2003-ban, ekkor még Diminished volt a nevük. A demó a Your Heart Engraved These Messages címet kapta, melynek hatására az együttes Your Heart Engraved-re változtatta a nevét. Ezt követően egy újabb demót jelentettek meg, 2004-ben, ekkor már a Your Heart Engraved név alatt. Ezen a demón találhatóak a 2007-es The New Reign EP-n található dalok korai verziói. Ekkoriban egy szatirikus jellegű rap számot is készített a zenekar.

2006-ban Rosecrance-re változtatták a nevüket, ekkor még egy demót adtak ki. 2007-ben változtatták Born Of Osiris-ra a nevüket. Első nagylemezüket A Higher Place címmel 2009-ben adták ki. Ezt követően turnézni kezdtek az All Shall Perish, After The Burial, Caliban és Suffokate nevű együttesekkel, továbbá a Hatebreed-del is turnéztak a Decimation of the Nation Tour 2 fesztiválon. A Hatebreed és a Born of Osiris mellett a Cannibal Corpse, az Unearth és a Hate Eternal játszott még.

2009-ben az All Shall Perish dobosa, Jason Richardson csatlakozott a Born Of Osiris-hoz. Második nagylemezük The Discovery címmel 2011-ben került piacra. Ugyanebben az évben a zenekar tagjai kirúgták Richardsont, aki a Chelsea Grin nevű deathcore együttes tagja lett. Harmadik albumukat 2013-ban dobták piacra, ez volt a Tomorrow We Die Alive. Turnéztak az Asking Alexandriával az együttes Breakdown the Walls Tour-néján, az August Burns Red, Crown The Empire és We Came As Romans zenekarokkal együtt.

A Born Of Osiris a 2014-es Vans Warped Tour-on is játszott, a Within The Ruins, ERRA, Betraying The Martyrs és Thy Art Is Murder zenekarokkal. 2015-ben a The Devil Wears Prada előzenekara voltak, a The Words Alive-val és a Secrets-szel egyetemben. Ugyanebben az évben az Arch Enemy előzenekara is voltak a Summer Slaughter turnén. 2015 szeptemberében az együttes az Emmure elő-zenekara volt Oroszországban. Szintén 2015-ben jelent meg negyedik nagylemezük, a Soul Sphere. 2017-ben egy újabb EP-t dobtak piacra. 2019. január 11-én megjelent a Born Of Osiris ötödik stúdióalbuma, a The Simulation, amelynek július 2-án érkezik a folytatása.

Born Of Osiris – Angel Or Alien
(Július 02 – Sumerian Records)

01. Poster Child
02. White Nile
03. Angel Of Alien
04. Waves
05. Oathbreaker
06. Threat Of Your Presence
07. Love Story
08. Crossface
09. Echobreather
10. Lost Souls
11. In For The Kill
12. You Are The Narrative
13. Truth And Denial
14. Shadowmourne