Február 4-én nagyszerű koncertet adtak a Hangrobbanás együttes tagjai. Ráadásul a buli másik résztvevője a Csibészek is hatalmas hangulatot varázsolt a Crazy Mama színpadára!

A Hangrobbanás együttes tagjai: Peru, Mike, Sala és Zsombi kitettek magukért február 4-én, hiszen vendégzenészekkel kiegészülve adtak egy nagyszerű másfél órás bulit törzshelyükön a Crazy Mama-ban. A buli legendás vendégekkel volt fűszerezve és a fiatal titánok helyt álltak az öreg rókákkal együtt. Sőt több dal kifejezetten jól szólt. Mindenekelőtt a csapat állandó vendége Cskő Gábor kap említést, hiszen jól játszott és kiváló muzsikusként segítette a ritmusát a Hangrobbanásnak, gyakorlatilag az egész koncerten keresztül. A több, mint negyven éves zenész együtt lélegzett a tizenhat esztendős Kocsándi Miklóssal, aki az együttes szólógitárosa.

Természetesen a nagynevű zenészek, mint például az élő legendaként sokat emlegetett Szigeti Ferenccel is jól szólt a csapat. Az új Karthago album nyitó számát a Ha neked kevés-t adták elő. A nóta előtt természetesen a színpadon üdvözölte a meghívott vendég a közönséget:

„Bevallom sosem vállalok vendégszereplést, de nagyon szeretem a Hangrobbanást és emiatt örültem a felkérésnek és most eleget is teszek neki! Köszönöm.” – szólt a közönséghez Szigeti Ferenc, ami nagy elismerés egy ilyen fiatal zenekar felé.

A koncert viszonylag elejére érkezett a Jaya Hari Das-szal elő adott She goes down dal, ami ugye a Hangrobbanás első nemzetközi sikerét hozta, hiszen a Steve Lee Tribute albumon éppen ezzel a dallal szerepelnek a srácok, ráadásul a a nótát a zenész által vezetett AdioPlanet studioban vették fel.

A Hangrobbanás új dalai is elhangzottak a koncerten az Angyalarcú Ördög kifejezetten nagy sikernek örvendett, aminek örültek a zenészek és a következő koncerten újabb dalokkal is kedveskednek majd az ellátogatóknak. A zenekar legközelebb február 25-én ezúttal a belvárosi Alcatrazban lép színpadra újra a Csibészek társaságában!