“A 90-es évek rockzenéi első kézből.” Ez volt a mottója a koncertnek és az 1. számú Swindle lemeznek, melyből mindenki kapott egy grátisz példányt, aki Vasárnap este ellátogatott Hangya és Szasza szülinapjára az Indiánsátor (Wigwam) nevű szórakozóhelyre.

A Zorall együttes Rock’n Roll Swindle néven is bemutatkozott január 10-én a Wigwam Rockclubban, ahol saját, azaz a zenészek előző együtteseinek dalait játszották. A Zorall tagok a Sing Sing, a Sex Action, a Junkies, a Dance, és a Wild Side együttesekben is zenéltek és zenélnek évek óta. A Rock ’n Roll ötös az ismert magyar slágereket punk illetve rock dalok riffjeivel gyúrta egybe, ám saját együtteseik számaihoz soha nem nyúltak.

A Ramones mánia egy törött csont miatt elmaradt, cserébe a Zorall alapozta meg a hangulatot. A szép számban megjelent RÖF tagok élvezték, ahogy a torkukon kifért, és bár nem volt rövid, még szívesen hallgattuk volna 🙂 Kisebb szünet után a Junkies is megmutatta mit tud a színpadon. Sokak sajnálatára, mások örömére, főleg új számokat játszottak, így a slágerhangulat elmaradt, cserébe megismerhettük mit tartogat a legfrissebb album. Végül a R&R Swindle vezette le az estét, a ’90-es évek nagyjainak himuszaival. Volt Tánc (Dance) és Alkohol (Junkies), majd a sokadik sör eredményeként eljött a Halál a májra (Sing Sing) 🙂 Tehát minden adott volt a jó bulihoz, aki pedig kíváncsi milyen nóták szóltak még, legközelebb szakadjon el a foteltől, és tartson velünk!

A Rock & Roll Swindle legközelebb Június 24-én lép fel  a Wigwamban.