Április 21-23. között ismét a Tankcsapdával turnézik a Phoenix RT. A helyszín ezúttal Ausztria és Szlovákia. Ebből kifolyólag beszéltünk Puss Tomival, és persze rákérdeztünk a hamarosan véget érő tavaszi turnéra, és további tervekre.

A vége felé közelik a Szépség vs Szörny tavaszi turné. Milyen volt a visszajelzés a közönség részéről és melyik volt a legsikeresebb állomás? 

Túl vagyunk a Szépség vs Szörny turné felén. Azt gondoljuk, hogy a maximumot kihoztuk eddig belőle. Új színpadképpel, új műsorral érkeztünk mindenhova. Előhalásztunk pár régi dalt, aminek nagyon örült a közönség. Legsikeresebb az otthoni teltházas turnényitás volt Dunaszerdahelyen. Fantasztikus látni, mikor a közönség túlnyomó része Phoenix RT pólóban, kendőben érkezik a koncertre.

A turné legnagyobb dobása még hátra van. Három állomásos európai kiruccanás a Tankcsapdával. Hogyan készültök erre?

Természetesen nagyon várjuk, de különösebben nem készülünk erre a három bulira. Ugyanúgy ahogy eddig heti két próbánk van, írjuk az új dalokat, átnézzük a koncertprogramot: D! De mindenképpen egy fontos mérföldkő a banda életében az európai kiruccanás, még soha nem játszottunk Ausztriában. Szóval köszönjük a Tankcsapdának a lehetőséget. 

Alakulnak már a nyári bulik is. Melyik fesztiválokon lesztek ott már biztosan?

Szépen alakul a nyarunk. Több felvidéki és magyarországi fesztiválon is ott leszünk, többek közt- a Martfeszten, a Felvidéki Magyar Szigeten, de említhetném a Campust vagy a Zorall Sörolimpiát is! Természetesen idén sem marad el a mi kis fesztiválunk a VIVA ROCK, ami 2017-ben először kétnapos- sátrazós fesztivál lesz. 

Őszi tervek?

Koncertek, lemezírás, új dal- Klip :D! 

A Tankcsapda turné eseményei:

https://www.facebook.com/events/138480733314763/

https://www.facebook.com/events/675756229271739/

https://www.facebook.com/events/1411345878910722/