Október 29-én, azaz most szombaton hazánk egyik vezető progresszív metál zenekarát, a K3-at látjuk vendégül a Szombati Prog(ram)ban a Rockvilág.hu-n. Az ezen a néven 2005 óta működő zenekar mind hazai, mind nemzetközi téren nagy elismerésre és folyamatosan gyarapodó rajongótáborra tett szert. A 2007-es “Under a Spell” lemezen rögtön nem más, mint a világ vezető progresszív zenekarának, a Dream Theater-nek a billentyűse, Jordan Rudess vendégszerepelt.

A zenekar pályája folyamatosan felfelé ível azóta is. A 2009 nyarán Garden of Death címmel megjelent nagylemez dalai atombombaként robbantak a zenei köztudatban. A virtuóz progresszivitás és a kőkemény thrash-es hangzások tökéletes keverése a világ minden tájára elröpíti a K3 zenéjét. Sok külföldi ország rádiója is műsorra tűzi az együttes dalait, ezzel véglegesen világhírnevet szerezve a zenekarnak. Legutóbb a legendás ex-Megadeth gitáros, Marty Friedman budapesti koncertjén előzenekarként lépett fel a banda.

Aki tehát szeretne hallani valami igazi zenei csodát, mindezt vérprofi magyar zenészek tolmácsolásában, az mindenképpen hallgasson minket holnap 15 órai kezdettel.