Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

LONDON 2012----------PIA,PIA,OLIMPIJA
(1 olvasó:) (1) Vendég
Rockvilág SC - Foci - Bringa - Kézilabda - Ökölvívás - Szabadidő

TÉMA: LONDON 2012----------PIA,PIA,OLIMPIJA

Válasz: LONDON 2012----------PIA,PIA,OLIMPIJA​ 9 hónapja, 2 hete #156319

• Gaalo
  • T2600 - Fóruminátor
Ezt ki hitte volna? Risztov Éva megnyerte a 10 km-es úszást!!! A nyolcadik! Őrület!

Válasz: LONDON 2012----------PIA,PIA,OLIMPIJA​ 9 hónapja, 2 hete #156320

• monster of pop
  • T1600 - Fóruminátor
  • fotelpopper
Gaalo beküldte:
Ezt ki hitte volna? Risztov Éva megnyerte a 10 km-es úszást!!! A nyolcadik! Őrület!

Pia,pia,olimpija!
Az volt benne az izgalmas,hogy nem lehetett látni hol a cél,és a végén azért centirő-centire közelebb volt az amerikai!
Long live pop 'n' roll !
Halál a hájra!
Chwe udvarhölgy rules!
Bívisz és Báthed legyen veletek!
Világ popperjei egybesüljetek!
Utolsó Szerkesztés: 9 hónapja, 2 hete Beküldte monster of pop.

Válasz: LONDON 2012----------PIA,PIA,OLIMPIJA​ 9 hónapja, 2 hete #156322

• Gaalo
  • T2600 - Fóruminátor
monster of pop beküldte:
Gaalo beküldte:

Pia,pia,olimpija!

Csoda!

Válasz: LONDON 2012----------PIA,PIA,OLIMPIJA​ 9 hónapja, 2 hete #156328

• kaffer
  • R.Sz.V-disznó
Gaalo beküldte:
monster of pop beküldte:
Gaalo beküldte:

Pia,pia,olimpija!

Csoda!

Én bíztam benne, ő végül is medencés úszó volt, nem is rossz, gondoltam hogy a sebessége meg lesz a hajrához.
Más kérdés, hogy mennyit vett ki belőle az addig leúszott 9800 méter.. Szerencsére visszaverte az amerikás csajt!
mindig lesznek rockerek, röfferek és kaffer / ek /

Válasz: LONDON 2012----------PIA,PIA,OLIMPIJA​ 9 hónapja, 2 hete #156344

• Gaalo
  • T2600 - Fóruminátor
Ízlelgetem az éremtáblázatot Nem tudok betelni a látvánnyal. A nyolcadik helyen állunk, csupán hét nagyhatalom előz meg minket, Európából csak Nagy-Britannia, Oroszország, Németország és Franciaország.... Hejh, ha mások is fel tudnának nőni az országban ezekhez a remek sportolókhoz! Szándékosan nem írom most, hogy kik - nem említhetőek egy lapon a sportolóinkkal - de nyilván tudjuk

Aztán nem akarom fényezni magam, de ide is belinkeltem a negyedik oldalon, hogy mit tippeltem a július 30-i adásban. 8 arany, 3 ezüst, 6 bronz. Most van 8 arany, 4 ezüst, 3 bronz. Nagyon úgy néz ki, hogy pesszimista voltam , de az érmek színét, számát tekintve is, a sportágakat nézve is kb. 90%-ban az jött össze ami vártam, ennek őszintén örülök, mert valljuk be nem ez volt a realitás, bár bőven benne volt És még figyel néhány érem: Janics K-1 200 m, Dudás K-1 200 m, Hatos Gábor szabadfogás 74 kg, Marosi, Kasza öttusa ééééééssss a kézilabdás srácok! Este hatkor megint izgalom a köbön, bár nem tudom, hogy jó öreg ketyegőm mennyire bírna még egy izlandihoz hasonló izgalmat Bár.... inkább a torkom lesz gáz De szép lenne a záróünnepség előtt vasárnap este egy aranycsatában izgulni Igazán méltó befejezése lenne ennek a fantasztikus két hétnek!
Utolsó Szerkesztés: 9 hónapja, 2 hete Beküldte Gaalo.

Válasz: LONDON 2012----------PIA,PIA,OLIMPIJA​ 9 hónapja, 1 hete #156514

• kaffer
  • R.Sz.V-disznó
Bolt most húzta be a 3. aranyát ! De most legalább sietett, az első kettőnél nem annyira..
mindig lesznek rockerek, röfferek és kaffer / ek /
Moderátorok: Bukott Angyal, Shady, rockpanorama
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.56 másodperc