Ulistejn,ez micsoda meccs volt!
S ezt nem a színvonalra értem,hanem a drámára,hisz a németeknek a 90 perc alatt simán nyerni kellett volna,de hiába támadták végig a meccset,nem tudtak gólokat lőni,a Chelsea kivédekezte ezt a mérkőzést is,s nem durva szabálytalanságokkal,látványos időhúzással,hanem küzdelmesen, szerencsésen.
Ekkora mázlit,ami ma este a Cselszi mellett volt,hát hihetetlen.
500 froncsival megfogadtam a tippmiszken,hogy az angolok nyerik a kupát,de a meccset nézve 1 huncut garast nem adtam volna ezért,pláne nem a 83. percben szerzett Müller gól után,a hosszabbításban Robben 11-esénél,a végén,amikor már a böntetőknél 2-nyúl és 3-1 volt a Bájernnek.
Aztán a végén Drogba belőtte,3 lépést se tett meg a rúgásnál,azt hittem az égbe lövi,ahogy kell.
De nem,belőtte,így nyertem az 500-ra 1285-öt.

Roberto di Matteo,most remélem megtartja Abramovics,hisz vele sikerült,ami Scolarival,Mourinho-val,Villás Boással,Ábrahám Granttal nem.
BAJNOKOK LIGÁJA, DÖNTŐ
BAYERN MÜNCHEN –CHELSEA 1-1 (0-0, 1-1, 1-1) - 11-esekkel: 3-4
München, Allianz Arena, 62 500 néző.
V: Pedro Proenca (portugál)
BAYERN MÜNCHEN:Manuel Neuer - Philipp Lahm, Jerome Boateng, Anatolij Timoscsuk, Diego Contento - Bastian Schweinsteiger, Toni Kroos - Franck Ribery (Ivica Olic, 97.), Arjen Robben, Thomas Müller (Daniel van Buyten, 86.) - Mario Gomez
Vezetőedző: Jupp Heynckes
Cserepad: Butt , Van Buyten, Petersen, Olic, Rafinha, Uszami, Pranjic
CHELSEA: Petr Cech - Jose Bosingwa, David Luiz, Gary Cahill, Ashley Cole - Frank Lampard, John Obi Mikel, Ryan Bertrand (Florent Malouda, 73.) - Salomon Kalou (Fernando Torres, 84.), Juan Mata - Didier Drogba.
Megbízott menedzser: Roberto Di Matteo
Cserepad: Turnbull, Essien, Romeu, F. Torres, Malouda, P. Ferreira, Sturridge
Gólszerző: Th. Müller (83.), ill. Drogba (88.)
A 11-es rúgások krónikája:
Philipp Lahm(Bajern) az első, és jobbal a bal sarokba lő. 1–0
Juan Mata(Chelsea) ballal a balra eldőlő Manuel Neuerbe lő! 1–0
Mario Gomez(Bayern) jobbal a bal alsóba lő. Cech ezen is rajta volt. 2–0
David Luiz(Chelsea) jobbal a bal felsőbe bombáz. 2–1
Manuel Neuer kapus(Bayern) áll oda, és jobbal a jobb alsóba gurít. Cech érezte ezt is, de nem ért oda... 3–1
Frank Lampard(Chelsea) következik, jobbal a léc alá durrant. 3–2
Ivica Olic (Bayern)ballal a bal alsót célozza meg, de Cech erre már odaért. 3–2
Ashley Cole(Cselszi) szintén ballal a bal sarokba lő, félmagasan. 3–3
(Sze)Basztian Schweinsteiger(Bajern) jobbal a bal kapufára lő. 3–3
Didier Drogba(elefántcsonkparty) 3 lépés után jobbal a jobb sarokba lő. 3–4