Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Melyik zenekarokat lássuk vendégül a stúdióban?
(1 olvasó:) (1) Vendég
Itt szólhatsz hozzá minden élő műsorunkhoz. Keresd az aktuális dátummal ellátott Napi adás hozzászólások topikot!

TÉMA: Melyik zenekarokat lássuk vendégül a stúdióban?

Válasz: Melyik zenekarokat lássuk vendégül a stúdióban? 1 éve, 7 hónapja #140796

• Boni
  • TündérKirálylány
Tankcsapda!!!!
" ...ide idegenként jöttem, s bár történt valami közben, idegenként tűnök újra el...

by Ákos

Válasz: Melyik zenekarokat lássuk vendégül a stúdióban? 1 éve, 7 hónapja #140797

• Biohazard
  • Kicsi Röffer
Nightwish:) Dimmu Borgir:)

Válasz: Melyik zenekarokat lássuk vendégül a stúdióban? 1 éve, 7 hónapja #140907

• Szecsan
  • Kicsi Röffer
Rammstein-t. úgyis jönnek koncertezni novemberbe, szerintem simán meghívhatjátok őket

Válasz: Melyik zenekarokat lássuk vendégül a stúdióban? 1 éve, 6 hónapja #142080

• mcbasser
  • Kicsi Röffer
Üdv!

Nem tudom, hogy hogyan működik ez az ajánlás, illetve a rádió pontos működéséről is csak sejtéseim vannak, de lennék olyan pofátlan, hogy spamként ajánlanám a zenekart, amiben játszom.
Egy kész kislemezzel rendelkezünk, gondoltam hátha beleférnek kevésbé ismert zenekarok a műsorba, vagy a tracklist-be.

Amennyiben ilyet nem szokás, elnézést kérek.

www.myspace.com/dibmusic

Üdv:
McBasser
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Dressed in Black

Válasz: Melyik zenekarokat lássuk vendégül a stúdióban? 1 éve, 6 hónapja #142081

• kaffer
  • R.Sz.V-disznó
mcbasser beküldte:
Üdv!

Nem tudom, hogy hogyan működik ez az ajánlás, illetve a rádió pontos működéséről is csak sejtéseim vannak, de lennék olyan pofátlan, hogy spamként ajánlanám a zenekart, amiben játszom.
Egy kész kislemezzel rendelkezünk, gondoltam hátha beleférnek kevésbé ismert zenekarok a műsorba, vagy a tracklist-be.

Amennyiben ilyet nem szokás, elnézést kérek.

www.myspace.com/dibmusic

Üdv:
McBasser

Nem pofátlanság. Szerintem vedd fel a kapcsolatot Gyurcsik Gyurival a Facebookon. Az ő
Rockpanorama műsorában összejöhet az interjú!

Üdv !
Kaffer
mindig lesznek rockerek, röfferek és kaffer / ek /
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Dressed in Black

Válasz: Melyik zenekarokat lássuk vendégül a stúdióban? 1 éve, 4 hónapja #145414

• SzEszter
Én egy magyar tribute bandát tudok ajánlani! A Nickelblack nevű magyar banda megnyerte a magyar tribute versenyt és nem véletlenül szerintem. 1th VIP-jükként tudom hogy tényleg jók! Nem ma kezdték a zenélést, és nemsokára koncert is várható. Elérhetők a facebookon: Nickelblack - néven.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.56 másodperc