Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Napi adás hozzászólások 07.21.
(1 olvasó:) (1) Vendég
Itt szólhatsz hozzá minden élő műsorunkhoz. Keresd az aktuális dátummal ellátott Napi adás hozzászólások topikot!

TÉMA: Napi adás hozzászólások 07.21.

Válasz: Napi adás hozzászólások 07.21. 10 hónapja #155403

• Gaborock13
  • Kicsi Röffer
kérni ha lehet akkor vmi ritkát..
pl.. :nickelblack vagy apocalipticat.
köszi
Téma zárolva.

Válasz: Napi adás hozzászólások 07.21. 10 hónapja #155406

• Gonosz_Géza
  • Jobbára ártalmatlan
Amúgy fantasztikusan érdekes hogy az 1 % kérésekor tűnnek fel az egyházi munkások megváltani bűnös lelkem! Ezek szerint az év további tartamában az ,,Úr"-nak tetsző életet élek!
Téma zárolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pater, Georgina, Tücsike_01

Válasz: Napi adás hozzászólások 07.21. 10 hónapja #155408

• unkaas
  • Kicsi Röffer
Sziasztok.

Az ufókban jobban hiszek mint istenben az biztos egyébként a szebb jövőben hiszek

The Black Dahlia Murder - Blood in the Ink
Téma zárolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pater

Válasz: Napi adás hozzászólások 07.21. 10 hónapja #155409

• RaptorJesus
  • Kicsi Röffer
Hát... én sem tudom, hogy miben hiszek. Azt hiszem, hogy van valami felsőbb hatalom, de ilyen hülyeségeket nem hiszek el, hogy bűnnel születtünk, stb. Nem is régen nagyban olvasom a vonaton George R. R. Martintól a Sárkányok Táncát, az előttem ülő apáca megkérdezi, hogy mit olvasok. Mondom egy fantázia történetet. Ő erre azt mondja, hogy nekem inkább a bibliát kéne olvasnom. A válaszom az volt, hogy igen az is elég jó fantázia történet, úgy hallottam. Egyszer majd el akarom olvasni... Na innentől szerintem mondanom se kell, hogy mi a véleményem ezekről.

A kért dalok:
Epica - Design Your Universe
Opeth - Bleak
"A Vörös Istennek járandósága van, drága lány, és az életért csak a halál fizethet. Ez a lány elvett hármat, ami az övé volt. Ennek a lánynak most hármat kell adnia helyette. Mondd a neveket, és az ember megteszi a többit"
Téma zárolva.

Válasz: Napi adás hozzászólások 07.21. 10 hónapja #155410

• RaptorJesus
  • Kicsi Röffer
Jav.: Én azt sem tudom, hogy miben hiszek.

Bocsi
"A Vörös Istennek járandósága van, drága lány, és az életért csak a halál fizethet. Ez a lány elvett hármat, ami az övé volt. Ennek a lánynak most hármat kell adnia helyette. Mondd a neveket, és az ember megteszi a többit"
Téma zárolva.

Válasz: Napi adás hozzászólások 07.21. 10 hónapja #155411

• RaptorJesus
  • Kicsi Röffer
Hát akkor Einherjertől a Ballad of the Sword-ot kérem szépen. az 5 perc körül van. Mellesleg nagyon haragszom.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.55 másodperc