Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Napi adás hozzászólások 07.02.
(1 olvasó:) (1) Vendég
Itt szólhatsz hozzá minden élő műsorunkhoz. Keresd az aktuális dátummal ellátott Napi adás hozzászólások topikot!

TÉMA: Napi adás hozzászólások 07.02.

Napi adás hozzászólások 07.02. 10 hónapja, 3 hete #154745

• Pater
  • Nem kopasz, csak napelemes
Sziasztok!

Hirtelen ötlettől vezérelve és mert ráértem, hát miért ne? HÉTFŐI MENEDÉK 10:00-től. Kicsit kárpótlásul az elmaradt hétvégi élő adásokért.

Téma javaslat: "A hétvégi iszonyat forróságot sokan sokféleképp próbálták elviselni, túlélni. Nagy százalékban víz közelében próbálkoztak. Így tett egy idős bácsi is az Omszki tónál, ahol ugyebár újabban tilos fürödni, ahogy a Lupa tavakban is. A bácsi polgári engedetlenséggel nem jött ki a vízből a rendőri felszólításra. Megbilincselték, előállították. Mi a véleményetek az egész történetről? Ti szegültetek már ellen felsőbb akaratnak, parancsnak?"

Dalokat kérni szabad, sőt kötelező! Rock on!
A-L-Á-Í-R-Á-S
Téma zárolva.

Válasz: Napi adás hozzászólások 07.02. 10 hónapja, 3 hete #154746

• Gaalo
  • T2600 - Fóruminátor
Jó reggelt Pater!

Jó ötlet, ha már egyszer ráérsz, hát rádiózol egyet

Az esetről: vannak szabályok - hol értelmetlenek, hol logikusak és egyértelműek - amiket ha tetszik, ha nem akkor is be kell tartani, egyébként irtózatos káosz és anarchia lenne. E konkrét esetben ez tipikusan az a szabály, ami az állam érdekeit védi, mint például a biztonsági öv bekapcsolása... Levezetem: azért fontos ez, hogy minél kevesebben pusztuljanak meg az adófizetők közül olyan esetekben, amik megelőzhetőek, így ugye az adó továbbra is befolyik az illetőtől, még véletlenül sem a testi épségünket óvják. Bár némileg e konkrét eset ellentmond a felvezetett logikának, hiszen idős emberről volt szó a hírben, ő pedig ugye valószínűleg nyögdíjat kap, az pedig nem túl jó állam bácsinak. Lehet, hogy el lesznek marasztalva az intézkedő rendőrök...

Én nagyon nem bírom a kötelmeket, volt részem bennük, mesélhetnék, de egyrészt hosszú lenne, másrészt örülök, hogy megszűnt az a rémálom

Royal Hunt - One more day
Nocturnal Rites - Unholy Power
Utolsó Szerkesztés: 10 hónapja, 3 hete Beküldte Gaalo.
Téma zárolva.

Válasz: Napi adás hozzászólások 07.02. 10 hónapja, 3 hete #154747

• Justo87
  • Kicsi Röffer
Hello!

Mi egy kerti medencében vészeltük át a höséget, néhány láda sör társaságában.

Ezt a szabályozást pedig nem értem! Ha valami veszélyes (pl. bányatóban úszkálni) akkor irják ki és ha valaki vállalja a kockázatot, akkor azt ne piszkálják.
Mint az exrém sportoknál.

A dalkérés pedig valami pörgös Junkies.
Téma zárolva.

Válasz: Napi adás hozzászólások 07.02. 10 hónapja, 3 hete #154748

• kszl
  • A Nagy SzuszogMuszog
  • Drosophila Melanogaster
Sziasztok!

Szerintem azért vannak a szabályok hogy megszegjük őket!

KISS - I Was Made For Loving You
Téma zárolva.

Válasz: Napi adás hozzászólások 07.02. 10 hónapja, 3 hete #154749

• Deicide
  • Kicsi Röffer
Haj!

A történetről nem sokat tudok, de hát ahol tilos ott tilos. Rendőr bácsikról tudni kell, hogy csak az alkalmat keresik, hogy egy vaskos gumibotot oda dugjanak ahol fáj, úgyhogy szvsz ha azt mondja, gyere ki a vízből akkor gyere ki. Pancsolni otthon is lehet a kádban, zuhanyzóban, 1001 egyéb helyen, bányatónál. Nem muszáj ott ahol tilos. Az, hogy ez mennyire igazságos, vagy mennyire nem, azt mindenki máshogy éli meg, máshogy foglal állást. Én per pill, sehogy mert annyira nem érdekel a dolog, irodában van légkodni :DDDDD yeeeeee. Felsőbb akaratnak soxor szegültem szembe, rendszeresen a BKV akaratával, mondván 4 buszmegállóra nem veszek bérletet, a többit már mindenki érti. Persze fiatalabb koromban anyámnak is rendszeresen ellentmondtam, de ebből komolyabb konfliktusaim nem voltak. Csak a szokásos pubertás hiszti. Na viszont, hogy más rendfenntartó szerv akaratának ellentmondtam abból már volt nagyobb baj ( nem a legjobb ötlet közelharcba keveredni egy rendőrrel, még ha egy neked is van igazad.). Ellentmondani, ellenszegülni, áthágni a szabályokat... ezeket mindig mindenki csinálni fogja, kérdés, hogy milyen mértékben és mennyire feltűnően. A bátrak inkább, az óvatosak kevésbé. Ennek mértékét befolyásolhatja érzelmi állapot, alkoholos befolyásoltság, vagy a kettő kombinációja. Én úgy vagyok vele, hogy mérlegelem mennyire éri meg. Erről kb ennyit. És most tessék lejáccani nekem kérem cépen a: helloween - halloween c. számot.
Tartsátok magatokon a rák inget! (keep on rák ing)
Téma zárolva.

Válasz: Napi adás hozzászólások 07.02. 10 hónapja, 3 hete #154750

• Toldimiklos
  • Kicsi Röffer
Szia Patter. Jo tema mert utålom öket. 3 orszågban is laktam es mindenhol ugyanaz a tema, rendör brutalitås, wazzee ugylåtszik internacionålis kikepzesben reszesulnek, mintha egy könyv utån tanulnånak. Es me mi azt hiszuk hogy buta rendör, milyen jo meg vannak szervezve, globålisan. NOta: Primordial-tol valamit vagy Mayham. Udv es esetleg tali a Rockmatyin.
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.57 másodperc