Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Napi adás hozzászólások 06.12.
(1 olvasó:) (1) Vendég
Itt szólhatsz hozzá minden élő műsorunkhoz. Keresd az aktuális dátummal ellátott Napi adás hozzászólások topikot!

TÉMA: Napi adás hozzászólások 06.12.

Válasz: Napi adás hozzászólások 06.12. 11 hónapja, 1 hete #153936

• stickerey
  • Kicsi Röffer
váze, ez az orosz fos nagyon szar volt xd
Téma zárolva.

Válasz: Napi adás hozzászólások 06.12. 11 hónapja, 1 hete #153937

• cappy
  • Kicsi Röffer
Haligali!
Gázos, bűzölgő helyzetben még nem igazán voltam Kicsit érzékeny vagyok ezen a téren, ezért adok is magamra
Viszont az alkohol szagból és dohányfüstből volt problémám vizsgaidősuckban...

Én szeretnék kérni vagy egy Skindred-Nobody-t
vagy egy Dope- Burn-t

Előre is köszi nektek
Téma zárolva.

Válasz: Napi adás hozzászólások 06.12. 11 hónapja, 1 hete #153938

• SzEszter
Cáááábuuusztoook ééééédeeeesseeeeiiiim
Sajátokkal "sajnos" nem tudok szolgálni, csak olyanokkal amikben nekem is részem volt.
Pl, amikor exemmel néztünk filmet, olyan jó röhögtetőset... Az egyik nagy röhögésnél akkorát eresztett el, hogy hangosabb volt mint a film hangja... ekkor csöndben maradtam és erőltetett arcizmokkal mondtam neki: Segáz, mindenkivel megesik A második emlékezetes cikis eset egy sulis buszon történt, amikor én éreztem az egyik (akivel most nagyon rosszban vagyok) volt barátom szagát a busz másik feléről, és amikor felrakta a táskáját a busz belső csomtartojára, akkor konkrétan két hatalmas sötétkék folt villant meg az indujjából kilógó szőrével együtt... 5 percen belül elültek a környezetéből... Akkor szakadtunk nagyon, amikor az ofő kérdezte meg, hogy kinek romlott meg a táskájában valami, mert szinte elviselhetetlen a bűz... senki nem jelentkezett... A harmadik egyben utsó sztorim a sportorvosnál volt, mikor is az EKG-ról jött ki bátyám és én mentem be. A nővérke megjegyezte, hogy eléggé vicces dolog, hogy a bátyámnak ki van lyukadva a zoknija. Ezt otthon elmeséltem neki... Kicsit elpirult, megvonta a vállát és beviharzott a szobájába... Mellesleg a nővérke egy igen szexy bögyös nővérke volt...
Ennyit a velem kapcsolatos "ciki" sztorikról.
Dalkérésem:
mivel a roadot már kilőtték, ezért...
Korpiklaani - vodka
Csak mert ma vidám dalra vágyok
És persze egy egy óriáscsók az én kedvenc műsör, akarom mondani műsor vezetőimnek
Téma zárolva.

Válasz: Napi adás hozzászólások 06.12. 11 hónapja, 1 hete #153939

• Holleanyó
  • Kicsi Röffer
Sziasztok!

Én szelíden, és kellemetlen illatanyagoktól mentesen egy dalt kérnék. ( Bár az előbb a kutyáim majdnem nem engedtek haza, de ez biztos nem a szagom miatt volt, mert jól eláztam, így akarva akaratlanul is megfürödtem )

Szóval a dal egy olyan magyar előadótól jöjjön, aki már nem lehet közöttünk. Egy pesti szórakozóhelyen érte baleset, ami után nem épült fel. A szám címe (mármint a dalé) Valakit nagyon szorongat, de az nem a jó oldalon áll.

Ugye nem nehéz????
Téma zárolva.

Válasz: Napi adás hozzászólások 06.12. 11 hónapja, 1 hete #153941

• stickerey
  • Kicsi Röffer
Hát csúnyán rákontráztatok az orosz fosra
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.34 másodperc