Cáááábuuusztoook ééééédeeeesseeeeiiiim

Sajátokkal "sajnos"

nem tudok szolgálni, csak olyanokkal amikben nekem is részem volt.
Pl, amikor exemmel néztünk filmet, olyan jó röhögtetőset... Az egyik nagy röhögésnél akkorát eresztett el, hogy hangosabb volt mint a film hangja... ekkor csöndben maradtam és erőltetett arcizmokkal mondtam neki: Segáz, mindenkivel megesik

A második emlékezetes cikis eset egy sulis buszon történt, amikor én éreztem az egyik (akivel most nagyon rosszban vagyok) volt barátom szagát a busz másik feléről, és amikor felrakta a táskáját a busz belső csomtartojára, akkor konkrétan két hatalmas sötétkék folt villant meg az indujjából kilógó szőrével együtt... 5 percen belül elültek a környezetéből... Akkor szakadtunk nagyon, amikor az ofő kérdezte meg, hogy kinek romlott meg a táskájában valami, mert szinte elviselhetetlen a bűz... senki nem jelentkezett... A harmadik egyben utsó sztorim a sportorvosnál volt, mikor is az EKG-ról jött ki bátyám és én mentem be. A nővérke megjegyezte, hogy eléggé vicces dolog, hogy a bátyámnak ki van lyukadva a zoknija. Ezt otthon elmeséltem neki... Kicsit elpirult, megvonta a vállát és beviharzott a szobájába... Mellesleg a nővérke egy igen szexy bögyös nővérke volt...
Ennyit a velem kapcsolatos "ciki" sztorikról.
Dalkérésem:
mivel a roadot már kilőtték, ezért...
Korpiklaani - vodka
Csak mert ma vidám dalra vágyok

És persze egy egy óriáscsók az én kedvenc műsör, akarom mondani műsor vezetőimnek