Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Napi adás hozzászólások 05.17.
(1 olvasó:) (1) Vendég
Itt szólhatsz hozzá minden élő műsorunkhoz. Keresd az aktuális dátummal ellátott Napi adás hozzászólások topikot!

TÉMA: Napi adás hozzászólások 05.17.

Válasz: Napi adás hozzászólások 05.17. 1 éve #152470

• kszl
  • A Nagy SzuszogMuszog
  • Drosophila Melanogaster
Sziasztok!

Síléc rajtam összesen kétszer volt - először és egyben utoljára.
Anno - nem tudom, de nagyon rég - egy cimbora megakarta tanítani a síléceken való közlekedést.
Ki is mentünk egy adott helyre, ahol szerinte ezt meglehet tanulni. Szánkózni nagyon is adott volt...
Én felcsatoltam a léceket, és elindultam... A lejtő aljában volt az telekhatár. A telek körbe volt árkolva. Nem volt nagy árok de elég volt ahhoz, hogy az egyik léc megakadt, és én gyakorlatban is, és elméletben is, legalább 30 métert csúsztam a jeges havon.

Pain - Follow Me
Norther - Mirror of Madness
Cradle Of Filth - Nymphétamine
Téma zárolva.

Válasz: Napi adás hozzászólások 05.17. 1 éve #152471

Sziasztok!

Hát esés:) nagyon sok volt talán túl sok is Egyszer bicikliztem és fejjel lefelé beestem az árokba:) Majd a legdurvább az amikor motorral estem el egy jó nagyot, és pont patakba estem el Szóval jó volt És ennek ellenére ami a legjobb volt amikor 4 évesen ugráltam az ágyon és leugrottam törökülésbe és egy szép lábtörést csináltam

Hammerfall The Last Man Standing
Téma zárolva.

Válasz: Napi adás hozzászólások 05.17. 1 éve #152474

• Kittinéni
  • Kicsi Röffer
Üdv mindenki!

Nos, én olyan 2 évvel ezelőtt produkáltam egy orbitális esést... Méghozzá Kisvárdán a város közepén, gördeszkával alattam, és szépen seggeltem egyet, a deszka meg kilóméterekre elrepült mellőlem, persze mindenki nézett, de senki se jött volna oda segíteni, viszont jót röhögtem rajta

Demjén - Jégszív(remélem megvan, mert nagyon kell ez a szám most a lelkemnek...)
Vagy: Avril Lavigne: Wish You Were Here...
Téma zárolva.
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.32 másodperc