Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Közös röfögés 2
(1 olvasó:) (1) Vendég
Rocközön flashjátékok fóruma

TÉMA: Közös röfögés 2

Válasz: Közös röfögés 2 1 éve, 1 hónapja #150776

• Gaalo
  • T2600 - Fóruminátor
Brenda beküldte:
Senkit sem dob fel a szauna? doser még nem szólt semmit, pedig tavaly jött volna!

Nyilván szaunázni megyek pecázni

Válasz: Közös röfögés 2 1 éve, 1 hónapja #150777

• xylevi
  • T2600 - Fóruminátor
Brenda beküldte:
Senkit sem dob fel a szauna? doser még nem szólt semmit, pedig tavaly jött volna!

baratnomnek mondtam es feldobta ...annyi, hogy amint irtam mar neki arra hetvegere tuti, hogy sok tanulnivaloja lesz, de azt mondta elotte par nappal tud tutit mondani...en pedig kb. vele egyszerre tudok biztosat...
Mint a disznó, ahogy vágyik kevert korpára
Hangos a diszkó röfögése, reppé kevert Kordára
Inkább csapja agyon agyam a Metal korbácsa,
Mint süllyedjek a közízlés mocsár mocskába

Válasz: Közös röfögés 2 1 éve, 1 hónapja #150778

• Gabi
  • T2100 - Fóruminátor
xylevi beküldte:
Brenda beküldte:

baratnomnek mondtam es feldobta ...annyi, hogy amint irtam mar neki arra hetvegere tuti, hogy sok tanulnivaloja lesz, de azt mondta elotte par nappal tud tutit mondani...en pedig kb. vele egyszerre tudok biztosat...
Mondd meg a barátnődnek, hogy szoli is van! Jó hogy a pecázást említed Gaalo. Elkérjem a tavat is? Belefér az időbe?
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.

Válasz: Közös röfögés 2 1 éve, 1 hónapja #150779

• Gaalo
  • T2600 - Fóruminátor
Brenda beküldte:
xylevi beküldte:
Brenda beküldte:

Mondd meg a barátnődnek, hogy szoli is van! Jó hogy a pecázást említed Gaalo. Elkérjem a tavat is? Belefér az időbe?

Háááát, lógatnám a kukacomat szíven szerint, nem erről volt szó? De ha csak bogrács lesz az is jó

Válasz: Közös röfögés 2 1 éve, 1 hónapja #150780

• Gabi
  • T2100 - Fóruminátor
Gaalo beküldte:
Brenda beküldte:
xylevi beküldte:
Brenda beküldte:

Háááát, lógatnám a kukacomat szíven szerint, nem erről volt szó? De ha csak bogrács lesz az is jó

A főzést szerintem 3 óra körül el kell kezdeni. A tónál is lehet főzni, csak oda mindent ki kell vinni. Úgy értem borács, grillező + ha ott van a program, akkor a fagyasztót is ki szoktam cipelni, utálom a meleg sört! Ha már délelőtt érkeztek, akkor lehet pecázni mondjuk 2-ig, 3-ig, aztán bemenni a táborhoz főzni. Kérdés, mikorra tervezitek az indulást!
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.

Válasz: Közös röfögés 2 1 éve, 1 hónapja #150781

• Gaalo
  • T2600 - Fóruminátor
Brenda beküldte:
Gaalo beküldte:
Brenda beküldte:
xylevi beküldte:
Brenda beküldte:

A főzést szerintem 3 óra körül el kell kezdeni. A tónál is lehet főzni, csak oda mindent ki kell vinni. Úgy értem borács, grillező + ha ott van a program, akkor a fagyasztót is ki szoktam cipelni, utálom a meleg sört! Ha már délelőtt érkeztek, akkor lehet pecázni mondjuk 2-ig, 3-ig, aztán bemenni a táborhoz főzni. Kérdés, mikorra tervezitek az indulást!

Mit mondjak... Nem tervezted túl a kukaclógatást, pikk-pakk kettőtől háromig... Semmi előjáték? Vazz, annyi idő alatt fel sem szerelem a botot Reggeltől-hajnalig, tokától-bokáig, ha már csinálunk valamit Aztán-közben jöhet a szauna A fagyasztóból pedig kéretik egy hosszú csövet elvezetni a tópartig, fő a kényelem
Moderátorok: Bukott Angyal, Shady, rockpanorama
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.57 másodperc