Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA......
(1 olvasó:) (1) Vendég
Kötetlen beszélgetésre a Gumiszoba topikot használjátok!

TÉMA: NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA......

Válasz: NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA...... 1 éve #151277

• Gaalo
  • T2600 - Fóruminátor
Brenda beküldte:
Brenda beküldte:
Imádom ezt a meleget! Még jobban imádnám, ha más huzogatná... A fűnyírót!
Na jó, kicsit javítom magam! :| Hülye ötlet volt fűnyíróval napozni! Először nem indult el ez a szar. Tíz percet is tökölődtem mire észrevettem, hogy lecsúszott a sapka a gyertyáról... Ez nem jellemző rám! Utána berántás...naná, hogy a fal mellett! Asszem eltörött a könyököm! Ez sem jellemző rám!

Velős kis húzogatás

Válasz: NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA...... 1 éve #151278

• Gabi
  • T2100 - Fóruminátor
Gaalo beküldte:
Brenda beküldte:
Brenda beküldte:
Imádom ezt a meleget! Még jobban imádnám, ha más huzogatná... A fűnyírót!
Na jó, kicsit javítom magam! :| Hülye ötlet volt fűnyíróval napozni! Először nem indult el ez a szar. Tíz percet is tökölődtem mire észrevettem, hogy lecsúszott a sapka a gyertyáról... Ez nem jellemző rám! Utána berántás...naná, hogy a fal mellett! Asszem eltörött a könyököm! Ez sem jellemző rám!

Velős kis húzogatás
Van néhány fűnyírós sztorim! Tavaly beletolattam a rózsabokorba! Na, az nem volt semmi! Szemöldök csipesszel szedegették a hátsómból a tüskéket!
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Inez

Válasz: NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA...... 1 éve #151313

• Gabi
  • T2100 - Fóruminátor
Még a télen kigondoltam, hogy idén kellene egy kis fóliasátor. Persze érveltem keményen, meg kellett győznöm ezt az embert. Sikerült! Na jó, olyan nagyon nem akarta, de már ismer, jobban jár ha nem kötekedik. Néhány napja bogarászott már vele, stabil vázat kell összeütni, nem egyszerű meló. Aztán szólt, ugorjak be Győrbe fóliát venni. Segáz, már megyek is. Mennyi kell? 65 négyzetméter! Mennyi vazze? Na, lényeg a lényeg! Megfogadom, soha többé nem agyalok semmi hasonló baromságon! Nem elég, hogy egy kisebb vagyon volt a fólia, ma egész nap dolgoztunk vele a tűző napon!
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.

Válasz: NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA...... 1 éve #151315

• xylevi
  • T2600 - Fóruminátor
na most ertunk haza Tabanbol, kb. Keresztes Ildikora ertunk ki, nem annyira az en zenem, jo hangja van, erdelyi, oszt annyi...irtam vadnyulnak, irja otthon vannak, ma nem jonnek ki, irtam Gaalonak, semmi reakcio, pedig ugy volt, hogy jonnek...vegul megneztuk Torok Adam es a Mini-t (eleg unalmas volt), beleneztunk a Beatrice-be, ok meg mindig jol toljak, csak picit Fero a teves szereplesei utan mar hiteltelen szamomra, aztan kb. a felenel el is jottunk...
Mint a disznó, ahogy vágyik kevert korpára
Hangos a diszkó röfögése, reppé kevert Kordára
Inkább csapja agyon agyam a Metal korbácsa,
Mint süllyedjek a közízlés mocsár mocskába
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gabi

Válasz: NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA...... 1 éve #151317

• Gaalo
  • T2600 - Fóruminátor
xylevi beküldte:
na most ertunk haza Tabanbol, kb. Keresztes Ildikora ertunk ki, nem annyira az en zenem, jo hangja van, erdelyi, oszt annyi...irtam vadnyulnak, irja otthon vannak, ma nem jonnek ki, irtam Gaalonak, semmi reakcio, pedig ugy volt, hogy jonnek...vegul megneztuk Torok Adam es a Mini-t (eleg unalmas volt), beleneztunk a Beatrice-be, ok meg mindig jol toljak, csak picit Fero a teves szereplesei utan mar hiteltelen szamomra, aztan kb. a felenel el is jottunk...

Basszus... Semmi hangulatom nem volt menni. De hova írtál? Mert sehol nem találok semmit, illetve most olvastam Nyúl üzenetét. Na majd 19-én bepótoljuk

Válasz: NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA...... 1 éve #151318

• xylevi
  • T2600 - Fóruminátor
Gaalo beküldte:
xylevi beküldte:

Basszus... Semmi hangulatom nem volt menni. De hova írtál? Mert sehol nem találok semmit, illetve most olvastam Nyúl üzenetét. Na majd 19-én bepótoljuk

valami ezer eves szamodra gondolom, ami mar nem aktiv...
Mint a disznó, ahogy vágyik kevert korpára
Hangos a diszkó röfögése, reppé kevert Kordára
Inkább csapja agyon agyam a Metal korbácsa,
Mint süllyedjek a közízlés mocsár mocskába
Moderátorok: Bukott Angyal, Shady, rockpanorama
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.61 másodperc