Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA......
(1 olvasó:) (1) Vendég
Kötetlen beszélgetésre a Gumiszoba topikot használjátok!

TÉMA: NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA......

Válasz: NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA...... 9 hónapja, 2 hete #156009

• Gubi
  • A szent gitárpengetõ õrzõje
  • Puerto Ricoi fóRUMozó
Gabi beküldte:
Szerencsésen hazaértem a melóból! Azért írom, mert nem sokon múlott a baj. A szomszédos faluban jártam már, van ott egy éles kanyar. Lassítottam, és a következő pillanatban már előttem is volt egy bicikli, rajta egy ember. Természetesen az út közepén. Ki tudtam még kerülni, de életemben olyan mocskos káromkodást nem hallott még tőlem senki!

Édes vagy!Velem ez naponta többször előfordul,úgyhogy el tudom képzelni,miket mondhattál...
Csak olyan gyorsan vezess,ahogy az őrangyalod tud repülni!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gabi

Válasz: NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA...... 9 hónapja, 2 hete #156038

• Gabi
  • T2100 - Fóruminátor
Az idei nyár, valahogy úgy alakult, hogy szinte kivétel nélkül minden szombaton nálunk gyülekeznek a fiatalok, és innen indulnak bulizni. Aki már volt nálunk tudja, a ház mögött van egy kis tető alá hozott tákolmány asztallal, paddal, székekkel.... jó hely az alapozáshoz! Régóta tervezik már, hogy pizzát fognak rendelni Tétről a Dörgicseiből. Eddig valahogy mindig elmaradt. Sajnálták rá a pénzt, inkább a bulira tartogatták!
Ma aztán nagy ötlettel állt elő a lányom! Azt mondta, csak öten lesznek, nem nagy dolog... szal legyek én a pizzafutár! Szerencsére van már tapasztalatom ezekről a hétvégékről, ha ötöt mond lesznek vagy tizenöten!
Három tepsi pizzát sütöttem, s kilenckor a konyhából telefonáltam az én pici csemetémnek, hogy megérkezett a pizza! Persze, a nagy és erős fiúkák mind segíteni akartak, megindultak kifelé.... a futárhoz!
Nagy röhögés volt, agyon dicsértek... azt mondták, finomabb, mint a Dörgicsei! Ennek fejében közöltem, elengedem a házhoz szállítási díjat!
Imádom ezeket a fiatalokat!
Ahogy hallom, az alapozás elég jól alakul.... nagy a hangzavar!
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.

Válasz: NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA...... 9 hónapja, 2 hete #156040

• makvirag25
  • Mélytengeri Szarik Rája
Gabi beküldte:
Az idei nyár, valahogy úgy alakult, hogy szinte kivétel nélkül minden szombaton nálunk gyülekeznek a fiatalok, és innen indulnak bulizni. Aki már volt nálunk tudja, a ház mögött van egy kis tető alá hozott tákolmány asztallal, paddal, székekkel.... jó hely az alapozáshoz! Régóta tervezik már, hogy pizzát fognak rendelni Tétről a Dörgicseiből. Eddig valahogy mindig elmaradt. Sajnálták rá a pénzt, inkább a bulira tartogatták!
Ma aztán nagy ötlettel állt elő a lányom! Azt mondta, csak öten lesznek, nem nagy dolog... szal legyek én a pizzafutár! Szerencsére van már tapasztalatom ezekről a hétvégékről, ha ötöt mond lesznek vagy tizenöten!
Három tepsi pizzát sütöttem, s kilenckor a konyhából telefonáltam az én pici csemetémnek, hogy megérkezett a pizza! Persze, a nagy és erős fiúkák mind segíteni akartak, megindultak kifelé.... a futárhoz!
Nagy röhögés volt, agyon dicsértek... azt mondták, finomabb, mint a Dörgicsei! Ennek fejében közöltem, elengedem a házhoz szállítási díjat!

Ugyebár aki maga is fiatal, könnyebben szót ért velük
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gabi

Válasz: NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA...... 9 hónapja, 2 hete #156041

• Gabi
  • T2100 - Fóruminátor
makvirag25 beküldte:
Gabi beküldte:

Ugyebár aki maga is fiatal, könnyebben szót ért velük

Ez jól esett Mák, köszönöm!
Azért ma nem vagyok olyan fiatal! Mára a rendelés gyros pitában. A zuram csibe pörköltet enne természetesen nokedlival... a húsleves pedig a lányom szerint alap ilyenkor! Csak azért érdemes vasárnap kibújni az ágyból!
Kezd tele lenni a hócipőm a konyhával!

Válasz: NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA...... 9 hónapja, 2 hete #156065

• Gaalo
  • T2600 - Fóruminátor
De szép volt Krisztián!!!!!!! Kis híján megkönnyeztem azért írom ide Gratulálunk, ha van valaki aki megérdemelte az ő!!!

Válasz: NA EZ TÖRTÉNT VELEM MA...... 9 hónapja, 2 hete #156066

• Gabi
  • T2100 - Fóruminátor
Gaalo beküldte:
De szép volt Krisztián!!!!!!! Kis híján megkönnyeztem azért írom ide Gratulálunk, ha van valaki aki megérdemelte az ő!!!

Jó volt hallani a Himnuszt!
Moderátorok: Bukott Angyal, Shady, rockpanorama
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.62 másodperc