Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Szégyenfal
(1 olvasó:) (1) Vendég
Kötetlen beszélgetésre a Gumiszoba topikot használjátok!

TÉMA: Szégyenfal

Válasz: Szégyenfal 10 hónapja, 3 hete #154811

• Gabi
  • T2100 - Fóruminátor
Olvastátok a munka törvénykönyvében bevezetett változásokat? Valaki magyarázza el nekem, miért jó az az államnak, ha egyre csak kurtítja a fizetéseket? Ha kevesebbet kersünk kevesebb adót fizetünk! Nem? Persze azt tudom, honatyáink szinte kivétel nélkül munkaadók, nyilván érdekük, hogy minél több maradjon a zsebükben! Mi meg vagyunk olyan birkák, hogy megyünk melózni akkor is, ha lassan már nekünk kell fizetni. Jól ki lett ez találva! Először jól adósodjon el a munkásosztály, utána már fingért is dolgozni fog! ;>
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.

Válasz: Szégyenfal 10 hónapja, 3 hete #154936

• Inez
  • Az Anyóska
Brenda beküldte:
Az idei pontszámítás szerint maximálisan 500 szerezhető. Gabi 449-et ért el. Kérdeztem tőle, hogy a fenébe lehet ez, hiszen mindenből ötös lett és az érettségi is tiszta ötös. Jah édesanyám... Az 500 pontban benne vannak a plusz pontok is. Nem vagyok sem kisebbségi, sem terhes! A nyelvvizsgára megkaptam ami jár, oszt annyi! Persze ez nagyon szép eredmény, nem lehet egy szavam sem, de azért elgondolkodtató! ;>

Wazzzee...

És van ebben az ágban egyáltalán államilag finanszírozott csapat? Mert akkor csak az első évet kell kihúzni, utána a kétharmad úgyis lemorzsolódik, és jelentkezhet helyettük. Már 3-as átlaggal is átvesznek hallgatókat sok egyetemen, mert annyira kevés marad az első év után.
".. harcolok foggal, körömmel.. Az Élettel, a Halállal.."

Válasz: Szégyenfal 10 hónapja, 3 hete #154937

• Inez
  • Az Anyóska
Brenda beküldte:
Olvastátok a munka törvénykönyvében bevezetett változásokat? Valaki magyarázza el nekem, miért jó az az államnak, ha egyre csak kurtítja a fizetéseket? Ha kevesebbet kersünk kevesebb adót fizetünk! Nem? Persze azt tudom, honatyáink szinte kivétel nélkül munkaadók, nyilván érdekük, hogy minél több maradjon a zsebükben! Mi meg vagyunk olyan birkák, hogy megyünk melózni akkor is, ha lassan már nekünk kell fizetni. Jól ki lett ez találva! Először jól adósodjon el a munkásosztály, utána már fingért is dolgozni fog! ;>

Nem olvastam Brenda, de nem is akarom..
Olyan dolgok történnek itt az országban, hogy már nem is vagyok itthon, hacsak lehet. Sajnálom, de a következő 5 évet nem tudom megvárni, mert nagyon éhesek leszünk addigra, mivel se munka, se pénz nincs.
Én leléptem..

Csak épp beledöglök, és nagyon nagyon fáj a szívem, mert persze hogy visszanézek mindig, pedig tudom, hogy nem szabadna.
".. harcolok foggal, körömmel.. Az Élettel, a Halállal.."

Válasz: Szégyenfal 10 hónapja, 1 hete #155304

• monster of pop
  • T1600 - Fóruminátor
  • fotelpopper
[moderátor által törölve]
Long live pop 'n' roll !
Halál a hájra!
Chwe udvarhölgy rules!
Bívisz és Báthed legyen veletek!
Világ popperjei egybesüljetek!
Utolsó Szerkesztés: 9 hónapja, 2 hete Beküldte Bukott Angyal.

Válasz: Szégyenfal 10 hónapja, 1 hete #155307

• kszl
  • A Nagy SzuszogMuszog
  • Drosophila Melanogaster
De igaza van...

Válasz: Szégyenfal 10 hónapja, 1 hete #155310

• Demeter
  • Kőzúzó

Na ideje lenne visszaállítani a halálbüntetést. Vannak olyan emberekre veszélyes férgek akiket soha nem lenne szabad visszaengedni a társadalomba.
Moderátorok: Bukott Angyal, Shady, rockpanorama
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.59 másodperc