Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Szégyenfal
(1 olvasó:) (1) Vendég
Kötetlen beszélgetésre a Gumiszoba topikot használjátok!

TÉMA: Szégyenfal

Válasz: Szégyenfal 11 hónapja, 3 hete #153284

• vadnyul
  • Zöldszilva
Inez beküldte:
Brenda beküldte:
Tegnap reggel orvoshoz kellett vinnem Gabit, belázasodott.
A doki megírta a receptet, de rosszul. A lányom nevére állította ki, de az én adataimmal. (születési idő, taj szám)
Szóltam, de azt mondák, no para, jó így.
Persze nem volt jó. Egészség kártyával nem fizethetek. Vissza a dokihoz. Nagy nehezen megértették mi a dörgés, javítottak.
Újra gyógyszertár....Már az furcsa volt, hogy áll egy pasi a pultnál, teljesen behajol, kezeli a számítógépet, mert a gyógyszerész "nem igazán" ért hozzá! Végre sorra kerültem... Sikertelen tranzakció! Mi fax van? Azt mondja a spiné, biztos nincs fedezet. Nem vagyok egy verekedős típus, de közel álltam ahhoz, hogy belenyúljak a képébe! Na, fussunk neki még egyszer! Az eredmény ugyan az!
Egy ideg voltam.... Oké fizetek kp-val, csak mehessek már!
Van egy kis gond... lefagyott a gép, vagy a fene tudja mi van vele, de nem tud blokkot adni!
Leszarom... Itt a gyógyszer, ott a pénz... oszt annyi!

Kérdés: Miért van az, hogy szinte mindenhol ennyire hozzáértő emberek dolgoznak?

Majdnem mindenhol rokonok és haverok dolgoznak..
2011.November 4 óta nem tudja az OEP feldolgozni azt az információt, hogy kisbabát várok november végére. És az meg végképp nem érthető nekik, hogy a gyerek meg is született..
Semmi Gyed nincs, pedig elvileg magas lenne, és utalják majd.. Majd.. Majd..

Kezdünk éhesek lenni, május vége van..
Apa persze lepattant, mert macerás a családdal maradni.
Megyek vissza Ausztriába basszus, ha enni akarok.

???????

Válasz: Szégyenfal 11 hónapja, 2 hete #153526

• Hram
  • Öveg és Vanda Rocker
  • Hardcore Hooligan
www.facebook.com/photo.php?fbid=39388302...p;type=1&theater
Hát ez!!!!! Asszem, ha alacsony lesz a vérnyomásom, mindig ezt a képet veszem elő. Undorító ami itt folyik!
"Ne nézd a TV-t tévútra vezet, Júdás szava nem szentírás"

Isten-Haza-Ferencváros

Válasz: Szégyenfal 11 hónapja, 2 hete #153536

• Demeter
  • Kőzúzó
Hram beküldte:
Hát ez!!!!! Asszem, ha alacsony lesz a vérnyomásom, mindig ezt a képet veszem elő. Undorító ami itt folyik!

Engem e csoportban letiltottak mert kifogásoltam a melegfelvonulást. És azt hogy nekem mért kell elviselni azt mikor egy rossz buzi előttem riszálja magát. Ez a csoport igazából liberálisok MSZP/SZDSZ/ Demokratikus Koalíció tag illet5ve szimpatizáns gyülekezet legalábbis a keménymagja a csoportnak. Én azért lájkoltam őket mert azthittem valóban egyí független a sajtószabadság korlátozása ellen fellépő csoport de kiderült hogy ők is kiveszik részüket a pártok háborújából.

Válasz: Szégyenfal 11 hónapja, 2 hete #153537

• Hram
  • Öveg és Vanda Rocker
  • Hardcore Hooligan
Demeter beküldte:
Hram beküldte:

Engem e csoportban letiltottak mert kifogásoltam a melegfelvonulást. És azt hogy nekem mért kell elviselni azt mikor egy rossz buzi előttem riszálja magát. Ez a csoport igazából liberálisok MSZP/SZDSZ/ Demokratikus Koalíció tag illet5ve szimpatizáns gyülekezet legalábbis a keménymagja a csoportnak. Én azért lájkoltam őket mert azthittem valóban egyí független a sajtószabadság korlátozása ellen fellépő csoport de kiderült hogy ők is kiveszik részüket a pártok háborújából.

Kissé naiv vagy azt hiszem. Egyébként meg sajtószabadság van, azt hiszem túlságosan is.
"Ne nézd a TV-t tévútra vezet, Júdás szava nem szentírás"

Isten-Haza-Ferencváros
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: umbersun, Georgina

Válasz: Szégyenfal 11 hónapja, 2 hete #153542

• Demeter
  • Kőzúzó
Hram beküldte:
Demeter beküldte:
Hram beküldte:

Kissé naiv vagy azt hiszem. Egyébként meg sajtószabadság van, azt hiszem túlságosan is.

Cenzúrázottan van. Mindent engednek ami egy bizonyos csoportot (akiket nem nevezek meg) sért.

Válasz: Szégyenfal 10 hónapja, 3 hete #154744

• Gabi
  • T2100 - Fóruminátor
Az idei pontszámítás szerint maximálisan 500 szerezhető. Gabi 449-et ért el. Kérdeztem tőle, hogy a fenébe lehet ez, hiszen mindenből ötös lett és az érettségi is tiszta ötös. Jah édesanyám... Az 500 pontban benne vannak a plusz pontok is. Nem vagyok sem kisebbségi, sem terhes! A nyelvvizsgára megkaptam ami jár, oszt annyi! Persze ez nagyon szép eredmény, nem lehet egy szavam sem, de azért elgondolkodtató! ;>
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg.
Moderátorok: Bukott Angyal, Shady, rockpanorama
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.41 másodperc