Sokan hallhattatok már a 2011 októberében megrendezett „Men Of Moods – a zenészek estje” nevet viselő buliról. Aki esetleg mégsem: a Hantos Zoltán által létrehozott egyszemélyes, instrumentális, akusztikus projekt, mely MoodEdge névre hallgat, ezen az estén szakított a hagyományokkal: 8 tehetséges zenésszel karöltve (mint például Kovács Zoli a Depresszióból, Bokodi Bálint a SlipChaos-ból, Mbaye Ndiaye az Afro Magic Show-ból, stb) teljes hangszerelésben adták elő a MoodEdge dalokat egy majdnem 2 órás műsor keretei között. A koncertet óriási siker koronázta meg, a közel 200 néző még hajnali egy óra után is visszatapsolta a zenészeket és azóta is mindenfelé beszélnek a buliról.

Aki ott volt a koncerten, az láthatta, hogy a szokásosnál több keverőpult volt hátul, illetve hogy kamerás emberek pásztázták folyamatosan a bevilágított színpadot. Ennek nem titkolt célja az volt, hogy az estéről egy komplett, extrákat tartalmazó, menürendszeres koncert dvd készülhessen el. Igaz sokat kellett várnunk, de végre kész!

Ennek örömére 2012 január 21-én, ugyanazon a helyszínen, az R33-ban vetítésre kerül az egész anyag, illetve be is lehet majd szerezni a helyszínen, de egyelőre csak LIMITÁLT MENNYISÉGBEN! A cikk végén hangulatos, zenés képgaléria ad ízelítőt, érdemes megnézni!

HÁROM DAL A DVD HANGANYAGÁBÓL MEGHALLGATHATÓ MÁR A MoodEdge HONLAPON: www.moodedge.com

Itt az esemény, ahol további információt találhattok:

http://www.facebook.com/events/284540578262694/

Ezen felül három koncert is megkoronázza a megjelenés estéjét:

Természetesen lesz MoodEdge szóló koncert, ahol a Men Of Moods tagjai közül néhányan csatlakoznak is pár számban. Ezen emberek közül ketten elő is adják szóló produkciójukat: Urbán Mátyás a Gitera produkcióját, mellyel már Rómában is járt egy tehetségkutató döntője kapcsán, illetve Hangácsi Márton, aki gitáros-énekes műsorával az X-Faktorban is szerepelt.

Gyertek el, osszátok meg az ismerőseitekkel, jó buli lesz!

————-

MoodEdge

www.moodedge.com

http://www.facebook.com/MoodEdge

http://www.youtube.com/user/MoodEdge