Akinek eddig kétségei voltak hazánk minden bizonnyal egyik leglátogatottabb hírportáljának céljairól, és hozzáállásáról a rockzenéhez, illetve bármilyen bulvár témához, vagy bármilyen témához amiből bulvárt lehet faragni, azok számára is meggyőző az alábbi videó:

http://index.hu/video/2010/01/18/tribute/

reserved-sign

Nem volt más célja a látogatásuknak, csupán csak annyi, hogy az ott felvett néhány órás anyagból összevágjanak 6 percnyi olyan videót amiben megalázzák az eseményt, és a rockereket egyaránt. Hosszas keresgélés után találtak néhány betintázott kissé szakadt figurát, akik igazán komoly szinvonalon képviselik a rock zenét szeretők táborát. Igen, valóban tőlük kell megkérdezni, mi a rock ‘n’ roll lényege, és miert jó a rock zene. Keressük meg a legrészegebb embert, aki még a nevét sem tudná 5 perc alatt kimondani (lehet, hogy józanul sem). Ez a kattitnási rekordok elérésének biztosan járható, mégis leginkább sértő, és felháborító módja, amit az “irányjelzőről” elnevezett oldalon tökéletesre fejlesztettek.

naked-drunk-woman

Ott lenni mindenhol, ahol lehet jó kis botrányvideókat készíteni. Kőkeményen megkeresni a legkevésbé beszámítható állopotban lévő embereket, és olyan kérdéseket feltenni nekik, amire minden bizonnyal  képtelenek normális válaszokat adni. Így kell megszerettetni, és elfogadtatni a rock zenét 2010-ben, hazánkban! Kezet foghatnak a szuper kereskedelmi tv csatornákkal, ahol szintén hasonló céllal látogatják a rock koncerteket, fesztiválokat, és megtesznek mindent a rock ‘n’ roll nevetségessé tételének érdekében.

 

drunken_people_crossing

Köszönjük, magyar média! Igazán köszönjük! Nem kell a népnek rock és metal, hiszen azt csak a lepukkant, aluljárókból szökött, hajléktalan csövesek hallgatják. Kell helyette, narkógőzös, tablettás bor helyett, egyéb tablettákkal elviselhetővé tett igénytelen gépzene. Erre van szükség, meg a Győzikékre, Fekete Dákókra, és lankadt répával rohangáló elmeroggyant lantművészek ribanckereső kamu műsorára. Szolgáljátok ki, és alakítsátok a magyar közizlést. Ez kell a magyarnak, és sittesekkel készített “cölöb” műsorok, hadd neveljük az erkölcsi értékek fontosságára a gyerekeket. (végre megkapták a 35 milliós büntetést)

A rockek persze mind szánalmasak, nevetségesek, és igénytelenek. Azok vagyunk, és jól megvagyunk, de mégjobban meglennénk ha nem lennének akik megprobálják ezeket elhitetni rólunk.

Long live rock ‘n’ roll!

A képek csupán illusztráció célját szolgálják és az internetről származnak!

drunk-woman795385-travel_picture-drunken_wingene_dudesdrunk-peasantsdrunk-man-in-funny-position