A felvidéki Rómeó Vérzik zenekar háza táján ismét pörögnek az események. Az idén 15 éves rockbanda cseppet sem lazít, sőt! A sikeres nyári fesztiválozós koncertek után szeptember 24-én indulnak egy 24 állomásos turnéra, mely nem csak Magyarországot, de Szlovákiát is érinti pár állomás erejéig. A jubileumi turnéra elkíséri Rómeóékat a soproni Bloody Roots zenekar, melyet a legendás Moby Dick frontembere, Smici hozott létre. A soproni thrash brigádnak nemrég jelent meg a nagysikerű bemutatkozó lemeze Isten kezében címmel. A turnéról KoppányRómeó Vérzik frontembere nyilatkozott:

img_6392„Nagyon örülünk annak, hogy 15 év után még mindig együtt vagyunk és nyomjuk a mocskos rock ´n roll-t. Úgy gondolom, ezt szebben nem is lehetne megünnepelni, mint ezzel a 24 állomásos jubileumi turnéval, melyre elkísérnek bennünket a soproni Bloody Roots-ék is. Nagyon jól kijövünk Smiciékkel ezért biztosan állíthatom, az a rocker, aki eljön a szeptember 24-én Keszthelyen induló turné bármelyik koncertjére, nem fog csalódni. A koncert vendégei a Deep Inside és minden helyszínen egy különleges, meglepetés zenekar. Szerintem sikerült egy olyan ütős turnét összehoznunk, hogy mindenki csak elégedetten távozhat a koncertről, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a jegyek elővételben csak 1000,-Ft a helyszínen pedig 1300,-Ft-ba kerülnek. Gyertek és ünnepeljetek velünk!”

A Rómeó Vérzik zenekar jelenleg a legújabb albumán dolgozik, mely előreláthatólag december 6-án jelenik meg az EDGE Records gondozásában. Még karácsony előtt kijön a 15 évet összefoglaló sztorizós, bulikkal tömött Rómeó Vérzik könyv is.

 

 

www.romeoverzik.sk, www.bloodyroots.hu