A Hang, aki énekelt a Kormorán zenekarban, megannyi dalt és lemezt tett színesebbé, aki megkapta a Magyar Örökség díjat, most elkészítette harmadik szólólemezét! A GrundRecords gondozásában megjelenő „Utazók éneke” című lemez különleges hangulatokat szólaltat meg, amelyekről Reni így nyilatkozott:

“Valahol Erdély szívében, ahol a szónak még súlya van és az őszinteség pajzsként védi meg a megfáradt lelkeket a hétköznapok kisebb-nagyobb harcaitól, ott született tiszta lélekből az „Utazók éneke” című lemez. Minden gondolatával és lejátszott akkordjával próbálja visszaadni az embertársunk, az Isten és Nemzetünk iránti tiszteletet, szeretetet és megbecsülést. Fényt vet szerelemre, kudarcokra, csalódásokra és sikerekre, ötvözve a napjainkra elszürkült, igazi popzene dallamosságát az ösztönből fakadó rock zene világával. Ez a lemez egyben nosztalgia, nemzeti érzelem és remény, híd a múlt és a reményekkel teli jövő között.”

Ez a 12 új, tartalmas gondolatokkal teli szerzemény bárki számára kellemes hallgatni valót kínál, ráadásul tartalmas gondolatokkal. A lemez egyik különlegessége, az Aradi Vértanúk emlékére írt „13 kopjafa” című dal, amiben Molnár Péter “Stula” énekel duettet a főhősnővel egy csodaszép balladában!

Az Utazók éneke album teljes egészében:

Az új klip, a Maradj! című dalhoz: