Az Arbeit Sektor egy elektronikus alapokra épülő indusztriális zene, mely az elektronikus alapokat ötvözi a punk zene agresszivitásával. A zenekar Magyarországon, Baján alakult. Jelenlegi felállás 2015 óta zenél együtt. Az első EP, mely hat szerzeményt tartalmaz, QWERTZUIOPOU címen 2017-ben jelent meg. A banda elkészítette negyedik kisfilmjét, mely a már említett EP „Hatos” címre keresztelt dalához készült.

Elkészült az új videónk, melyről reméljük, hogy szintén beszámoltok valamilyen formában.

A klip, a QWERTZUIOPŐÚ című EP „HATOS” című opusához készült, ami a zenekar egyik kedvence, és sorrendben a negyedik filmes anyagunk. Minden munkafolyamat a Bug Sticker Animation gondozásában zajlott. A felvételek, valamint az utómunkák Gödöllőn, Dr. Kucsera Péter (Bug Sticker Animation) vezetésével történtek.

A dolog érdekessége, hogy Péter számunkra teljesen új filmes technikát is alkalmazott (greenbox), ami nagyon látványos tud lenni, de rengeteg munkát és hozzáértést igényel egyben.

A videóban a zenekar tagjai szerepelnek. A személyek és helyek fiktívek, és a valódi helyszínekkel, vagy létező emberekkel történő hasonlatosság pusztán a véletlen műve.

A zenekar jelenleg egy új EP-n dolgozik, melynek címe PUNKY lesz, és szeptemberben tervezzük a kiadását.

Üdvözlettel:

Arbeit Sektor

Facebookon IDE KATTINTVA éritek el a csapatot.

Az Arbeit Sektor 2004-ben még egyszemélyes otthoni próbálkozásként indult, ami több mint egy évtizedig a fiók mélyen maradt. Az első demókat Juhász Norbert (0. Norbert) készítette önmaga szórakoztatására, majd 2014-ben két korábbi zenésztársával feltámasztotta a projektet, valamint érthető formába is öntötte. A trió hat dalt tartalmazó bemutatkozó EP-je QWERTZUIOPOU címmel 2017-ben jelent meg.