Bár úgy terveztük, még a nyáron kihozunk egy újabb single-t a Jötünheim kürtjei után, ez a projekt szeptember végére csúszott. A közeljövő két nagyszabású fővárosi koncertje, a szeptember 27-i „összgermán armageddon” és az október 15-i Folk-Rock-Maraton azonban kitűnő alkalom arra, hogy ráhangolódásként prezentáljuk nektek az Örök vadászat első stúdióverzióját!

A koncerteken már játszott dalhoz ezúttal egy egyszerű „garázsvideó” készült, mondanivalója azonban annál fontosabb: középpontjában a testvéri összetartás, a bajtársiasság és egyben az anyatermészet tisztelete áll. Akárcsak a Jötünheim kürtjei, e tétel is készülő második nagylemezünket, a Világok határánt hivatott felvezetni.

A nagylemez véglegessé kovácsolása sajnos magánéleti és technikai okokból egyaránt várat még magára, így a kiadásról nem nyilatkozhatunk, azt azonban elárulhatjuk, hogy egy igen változatos anyaggal fogjuk megörvendeztetni a hallgatóságot. Mivel a lemez munkálatai miatt az ősz folyamán minimálisra korlátoztuk a koncertezést, csak a két említett budapesti bulin találkozhattok velünk a közeljövőben!

Folk-Rock-Maraton 2016
2016. október 15., szombat
Budapest – Dürer Kert

17.30 – kapunyitás
18.00 – BMG
19.00 – Ankh
20.00 – Kylfingar
21.00 – Rumproof
22.10 – Dalriada
00.00 – Leecher
01.00 – Isatha

Belépő: 2.999 Ft

Elővétel:

Online: katt ide!

Bolti terjesztés:

www.cdpince.hu

www.headbanger.hu

www.facebook.com/FolkRockMaraton

kylfingar flyer 20161009