Új albummal jelentkezik a Solidmen zenekar. A „Táncórák idősebbeknek” névre keresztelt korong nyolc számon keresztül visz magával egy történethalmazba, mely a nő és a férfi örök csatározásairól szól.

„Szeretek koncepciózuson gondolkozni – árulta el az énekesük, Oláh Róbert – mert így igazán meg lehet élni, körül lehet járni egy-egy témát. És hát ki ne akarná megélni a nők témáját? Ebből adódóan tele van az album kérdőjelekkel, kétségekkel és kiáltással, de remélem, hogy a pozitív kicsengés is érződik. Bár nem tudom, hogy melyik az utolsó szám.”

A srácok lemezén érződik, hogy zeneileg összecsiszolódtak, ráadásul meglepő hangszerek is feltűnnek egy-egy dalban: hallhatunk billentyűjátékot és vonósokat is. Az albumhoz érkezik hamarosan egy videó is, és ismervén a banda eddigi klipjeit, az is nagyot fog szólni!

A „Táncórák idősebbeknek” album megtalálható minden nagyobb digitális zeneboltban.  Ősszel a zenekar egy kisebb lemezbemutató turnéra indul, helyszínek és infók hamarosan a banda facebook oldalán!