30 éves jubileuma megünneplésére a Danny Bowes énekes vezette brit rocker Thunder visszatért és újraértelmezte legjobb dalait oly módon, ahogy nem hallottad még eddig. A Please Remain Seated január 18-án jelenik meg Észak-Amerikában a BMG kiadónál. A 2017-es Rip It Up lemez folytatására tehát nem teljesen friss dalok kerülnek majd fel, hanem a brit hard rockerek pályafutásának már ismert nótái, de “radikálisan átdolgozott verzióban”. Első előzetesként a She’s So Fine című tétel került nyilvánosságra, amelynek eredeti változata az 1990-es bemutatkozó albumuk, a Backstreet Symphony nyitódala volt. Pár napja jelent meg a második dal, a Miracle Man. Ez a verzió teljesen új nézőpontból tekint a nótára, és teljes mértékben hangsúlyozza a friss, innovatív és merész megközelítést, melyet a zenekar a Please Remain Seated munkálatai alatt alkalmazott.

A Please Remain Seated a sztenderd 1 CD-s verzió mellett kapható lesz 2 CD-s deluxe kiadásban is, fekete színű 180 grammos dupla vinylen gatefold borítóban, valamint korlátozott számban átlátszó narancssárga vinylen is.

Danny Bowes szerint: „Mi soha nem voltunk az a fajta zenekar, akik újra és újra ugyanazt a lemezt akarják kiadni. És sosem féltünk attól, hogy kipróbáljunk új dolgokat. Sőt, a Thunder zenéje az elmúlt 30 évben arra tanított minket, hogy minél több kihívás elé állítjuk magunkat, annál jobb lesz a végeredmény. 2017-ben újragondoltuk a Love Walked In dalunkat, és az a folyamat rendesen felpörgetett minket, így aztán más dalokkal is próbálkozni akartunk. Annyira élővé tettük, amennyire csak lehetséges, ötleteltünk, amíg megtaláltuk azt a feldolgozást, amiről úgy éreztük, jó. Három szabályt állítottunk fel magunknak: dolgozzunk gyorsan, ne törekedjünk a tökéletességre, és legyen más az új verzió, mint az eredeti.”

Thunder – Please Remain Seated
(Január 18 – BMG)

01. Bigger Than Both Of Us
02. Future Train
03. Girl’s Going Out Of Her Head
04. I’m Dreaming Again
05. Fly On The Wall
06. Just Another Suicide
07. Empty City
08. Miracle Man
09. Blown Away
10. Loser
11. She’s So Fine
12. Low Life In High Places

Bónusz CD:

01.Stand Up
02. River of Pain
03. Like a Satellite
04. Robert Johnson’s Tombstone
05. Higher Ground
06. Everybody Wants Her
07. Long Way from Home