Műsorunk első órájában vendégünk lesz az idén 20. születésnapját ünneplő Ultimátum zenekar. A zenekar 1996 -ban alakult Barabás Zsolt (gitár) és Újszászi Zoltán (dob) által. Később csatlakozott hozzájuk Fehér Zsolt basszusgitáros. A csapat sok tagcserén esett át az évek során. Az alapító tagok közül csak ketten maradtak mire kialakult a véglegesnek mondható felállás. Így a banda mostani formáját 2003 -tól datálják. 2004 -ben elkészült a zenekar bemutatkozó 7 számos anyaga Félelem nélkül címmel. Idestova 10 éve pedig 2006 -ban a banda Álomcsapda című lemeze látott napvilágot amin olyan dalok találhatóak mint például a Harcos aminek videoklipjét még ebben az évben nyáron forgatták majd ez hozta meg később a banda országos ismerettségét. Most 2016 -ban újra összeáll a csapat hogy a 20 éves jubileumát megünnepelje nem máshol mint a YUK BUDAPEST -ben, Óbudán szeptember 9 –én. Erről a buliról és a mögöttünk hagyott húsz esztendőről is beszélgetünk majd a csapattal műsorunk első órájában. A banda által, direkt erre a műsorhoz készített videóajánlót IDE kattintva nézheted meg.

words of blood 20160717Közel egy évnyi csöndet követő hosszú munkafolyamat eredményeként Az én démonaim címmel a júliusi-augusztusi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként jelent meg a Words Of Blood rég várt második nagylemeze. Az album elkészültét némileg hátráltatta, hogy a bandából még 2014 októberében távozott az egykori Crossholder énekes, Szaládi „Devil” Károly. Néhány hónap csend után Fabók ‘Tybe’ Tibor személyében végül megtalálta új frontemberét a banda. Tybe nagy Pantera-fan, igazi metal arc, akit leginkább a Lazulalánc zenekarból lehet ismerni, ahol két nagylemezen is énekelt. Az új album számos meglepetést tartogat a zenekart jól ismerők számára is. Stílusát tekintve továbbra is modern metalról beszélhetünk, viszont érezhetően erősebb, kiforrottabb anyag az “Az én démonaim” címet viselő korong. Műsorunk második órájában természetesen a beszélgetés mellett több dal is felcsendül majd a friss korongról.

Hétfőn 17 órától tehát ismét Rockpanoráma. Az élő műsor során lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni a vendégeinkhez, illetve ezúttal is teljesítjük majd zenei kéréseiteket. Tartsatok velünk!