Az Atomic Playboyz legutóbb márciusban járt a stúdiónkban. A bandát a középiskolás évei alatt még 2013-ban alapította Yeah Tee és Norbi Ramone. Az első 3 akusztikus koncertet Szolnokon,Budapesten,és Szlovákiában adták, majd az ezt követő évben játszottak a The LastVegas (USA) zenekarral. 2015 elején a feldolgozások mellett 4 saját számot játszottak a Pecsa cafe-ban ahol a legendás Michael Angelo Batio előzenekaraként nyitottak már új felállásban. A zenekarhoz csatlakozott Titusz Glamchild és Dan Dalton. A koncerteken hallható tételekből azóta megjelent 3 dal és egy road movie jellegű videoclip, ami a 2015 ös őszi Shock Your Gen turné pillanatait tartalmazza. A srácok az idei Pulzus tehetségkutatón harmadik helyezést értek el, de megmutatták magukat az RTL Klub legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-műsorában, a szeptember utolsó hétvégéjén elstartolt X-Faktorban is. Jelenleg a folyamatos koncertezés mellett a debütáló albumon dolgoznak, minderről bővebben műsorunk első órájában mesélnek majd a srácok.

noctis 20161106November 7-én, a Nail Records gondozásában jelenik meg az ajkai Noctis első lemeze. A progos power metalt játszó banda debüt albuma a Genesis Corrupted nevet kapta a keresztségben, és az új korongra kilenc dal került fel. A zenekar lemezbemutató koncertjére december 9-én, Budapesten, az S8 Underground Clubban kerül majd sor. A kilenc remek power metal nótát tartalmazó albumot hamarosan megtalálhatjátok a boltok polcain és a legnagyobb streamer szolgáltatók oldalain is, de természetesen műsorunk második órájában is felcsendülnek majd az új szerzemények.

Hétfőn 17 órától tehát ismét Rockpanoráma. Az élő műsor során lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni a vendégeinkhez, illetve ezúttal is teljesítjük majd zenei kéréseiteket. Tartsatok velünk!