Műsorunk első órájában vendégül látjuk az idei Pulzus Tehetségkutató nyertesét, az Amberjack zenekart. A banda 2014 őszén alakult, különböző stílusok által inspirált zenészek szerencsés találkozásával. Dobosuk, Mikolai Petra a próbaterem állandó lakója, mindig a tökéletességre törekszik. Németh Csaba, basszusgitáros és Nagy Márk, gitáros korábban három évig játszottak ugyanabban a zenekarban, míg 2014-ben ismételten összehozta őket az Amberjack. Ugyanerre az időszakra tehető Láng Vince csatlakozása is. Az Amberjack felállása pedig Remete Marcell gitárossal vált teljessé. Az első próba után egyértelmű döntés született arról, hogy közösen kezdenek bele egy olyan zenekar létrehozásába, amilyenről mindannyian álmodtak. A próbateremben eltöltött tíz hónap eredménye a 2015 májusában megjelent, négy saját dalt tartalmazó, Hookup című EP. A bemutatkozó anyag hűen tükrözi azt a zenei világot, amit a zenekar képvisel. A tagok eltérő zenei múltjának, és ízlésének köszönhetően olyan dalok születtek, amelyekhez hasonlót igen ritkán, vagy egyáltalán nem hallani magyar zenekartól.

sexnuggets 20161030November 3-án, a GrundRecords gondozásában jelenik meg a Sexnuggets első lemeze, az I’m a Sexnugget. A budapesti zenekar alapvetően rockzenét játszik, a dalaikat itt-ott megfűszerezik némi funk és hip-hop elemekkel. A debütáló korongra 10+1 angol és magyar nyelvű dal kerül majd fel. A zenekar lemezbemutatójára november 4-én, a Dürer Kert kistermében kerül sor, mégpedig a Gamma Baby és az Amberjack zenekarok vendégeskedésével. A Sexnuggets ma este 8-kor mutatja majd be legújabb moziját. A Menjen tovább című dal klipje amolyan felvezető a jövő héten megjelenő nagylemeznek. Minderről bévebben műsorunk második órájában tudhattok majd meg.

Hétfőn 17 órától tehát ismét Rockpanoráma. Az élő műsor során lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni a vendégeinkhez, illetve ezúttal is teljesítjük majd zenei kéréseiteket. Tartsatok velünk!