Utak nélkül címmel az októberi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként jelent meg a Twister harmadik lemeze. Ezen a korongon mutatkozott be a tavaly februárban csatlakozott új énekes, Fehér Zsolt (Flood In The Desert, Scorpions Tribute), illetve Puskás „Pusi” Máté basszusgitáros. A Kovács “Wisdom”Gábor hangmérnökkel készült lemezt a 2014-ben elhunyt Güzünek (Gondosch János) ajánlja a zenekar, az album utolsó dala az, amit ő szeretett volna megcsinálni, a Crossholder felállásban. A korong előfutára az Utak nélkül című dal és a hozzá tartozó klip volt, amellyel a a legendás filmtrilógia, a Vissza a jövőbe 30. évfordulója előtt tisztelgett a zenekar. Az új Twister lemez egyik érdekessége az a dal, amelyben Zsolti és Nagy Gábor (NG – Wisdom) duettezik. NG mellett Kovács Gábor gitáros (Wisdom), és Koós Joci gitáros (Cool Head Klan) is vendégeskedik a korongon. Műsorunk első órájában beszélgetünk majd a stúdiózás rejtelmeiről, illetve a jövőbeli tervek sem maradnak fátyol alatt.

eye for i 20161023Tavasszal elkészült a budapesti, modern metalban utazó Eye For I legújabb, háromszámos EP-je, a Foreshadow. A három dalból az egyikre egy klipet is készítettek a srácok. Az EP és a klip a Youtube csatornájukon található, aki pedig le szeretné tölteni a dalokat, ezen a linken teheti meg. A banda életében azonban változások álltak be, tagcserék nehezítették a folyamatos munkát. Szerencsére ezt rövid időn belül korrigálták és az új tagokkal felvértezve október 28-án Dunaújvárosban startol az őszi turné. Műsorunk második órájában bemutatjuk az új tagokat és arról is mesélnek a srácok, hogy milyen helyszínekre jutnak el az idei őszi turnéval.

Hétfőn 17 órától tehát ismét Rockpanoráma. Az élő műsor során lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni a vendégeinkhez, illetve ezúttal is teljesítjük majd zenei kéréseiteket. Tartsatok velünk!