Első óránk vendége a budapesti Best Mistake lesz. A bandát 2015 májusában még Icarus néven alapította Varga Attila (ének), akkor még szóló projektkben gondolkodva. Rövid időn belül megjelent két szám is amely az Árnyjáték és Őszi szél nevet kapták. Ezután kis időre szünetelt a projekt. Majd 2016 januárjában az Icarus projekt zenekarként folytatta pályafutását. Innentől datálható a Best Mistake név. A trió a következő tagokból áll: Sági Tamás gitár, Jokesz Anna basszusgitár, Fényes Imre dob és Varga Attila ének. A banda folyamatosan koncertezik, emellett a friss szerzemények is folyamatosan születnek. Minderről bővebbet műsorunk első órájában tudhattok meg.

generation impasse 20161113Második óránkban igen messziről, egész pontosan Pécsről érkezik majd hozzánk a Generation Impasse. A zenekar 2013-ban alakult. Rengeteg zenei hatás érte az együttest, ami saját számaiban is megmutatkozik. Az idei év igen fontos volt a zenekar életében, ugyanis megnyerték az idei Hard Rock Rising nemzetközi versenyt, de a Pulzus tehetségkutatón is jól szerepeltek, ott második helyezést értek el. Egy Ep és egy single után a srácok most az első G’impasse nagylemezen dolgoznak, az hogy hol tart a munkafolyamat, kiderül a második óránkban.

Hétfőn 17 órától tehát ismét Rockpanoráma. Az élő műsor során lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni a vendégeinkhez, illetve ezúttal is teljesítjük majd zenei kéréseiteket. Tartsatok velünk!