3 részes EP-sorozattal jelentkezik a Romantikus Erőszak, és ‘A hazáért‘ címet viselő széria első darabja, a Piros EP, 2015. október 23-án jelent meg a Club 202-ben megrendezésre került RomEr koncert alkalmával. A mai napon megjelent a limitált kiadású A hazáért EP-sorozat második része, a Fehér. A hazáért EP-sorozat második részének stúdiómunkálatai az ecseri Vasmű hangstúdióban zajlottak Weisz Kicsi (Kalapács, Zorall) zenei rendezésével. Az új kiadványról a szöveges videóval kísért Angyal dalt már bemutattuk, most pedig egy klipes nótát mutatott be a zenekar, a Corvin köziek című dal pedig nem más, mint egy Cseh Tamás feldolgozás.

A 2015-ben kiadott első rész a második helyen nyitott a MAHASZ listán a megjelenés hetében és a 2015 őszi összesített lemezeladási lista élbolyába is felkerült. Az új lemez és a hozzá kapcsolódó támogatói póló már elő is rendelhető az együttes hivatalos honlapján ITT.

Október 29-én, szombaton egy nagyszabású, ingyenes rockmegemlékezésre kerül sor a teljesen átépített és megújult Showbarlangban, amellyel 1956 hős szabadságharcosai előtt tisztelgünk! A koncertek két színpadon zajlanak majd.”

Az esemény hivatalos Facebook oldala