Kint a vízből címmel a HammerWorld Magazin szeptemberi számának CD mellékleteként jelent meg  az EDGE Records / Hammer Music gondozásában az AWS új nagylemeze. A srácok az új korongra 11 színtiszta modern metal track-et pakoltak fel. Az idén tíz éves jubileumát ünneplő csapat 2011-ben egy majdnem teljes egészében angol nyelvű,„Fata Morgana” című kiadvánnyal mutatkozott be, de a rá egy évre megjelent „Világposztolás” EP, illetve a 2014-ben kiadott „Égésföld” már magyar szövegeket tartalmazott. Az idei tavaszt az Apey & the Pea társaságában végig turnézó, és nyáron jó néhány fesztiválon fellépő – Siklósi Örs ének,Brucker Bence gitár, Kökényes Dániel gitár, és Veress Áron dob felállású – csapat a Supersize Recording-ban rögzítette új lemezének számait – ráadásul a gitáros Bence vezényletével. Minderről bővebben műsorunk első órájában beszélgetünk majd a srácokkal.

astral dog 20160925Második óránkban egyenesen Balmazújvárosból utazik a stúdiónkba a leginkább stoner/sludge/groove stílusjelzőkkel fémjelzett Astral Dog zenekar. Első koncertjüket a KeletUnderground tehetségkutatón játszották, ahol a közönséget és a zsűrit is meggyőzve végeztek első helyezettként. A tehetségkutató következményeképpen bemutatkozhattak a 10. Budapest Music Expo-n is, ahol a bírálóbizottság az erős pop mezőnyben is 6. helyezéssel díjazta a produkciót. A kisebb koncertek között elkészítették első és egyben bemutatkozó felvételük a hajdúszoboszlói Rock Spa stúdióban.  A beszélgetés során természetesen a bemutatkozó EP dalai is felcsendülnek, mint ahogy rátérünk majd a jövőbeli tervekre is.

Hétfőn 17 órától tehát ismét Rockpanoráma. Az élő műsor során lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni a vendégeinkhez, illetve ezúttal is teljesítjük majd zenei kéréseiteket. Tartsatok velünk!