Október 30-án este 18:30-kor új klippel jelentkezett a csallóközcsütörtöki Phoenix RT. A tavaly decemberben megjelent Piros Karikás Részletek című lemezről, ez a harmadik dal, melyhez videó készült. A bulizós Privát Mennyország és a Lépjünk le! után most a korong zúzósabb oldalát is megmutatják a srácok. A klipet Biró Máté és az FX FILM készítette, főszereplője pedig Sheer Gábor „Sery” a Rivalda Szinházból. Emellett már javában zajlik a banda őszi turnéja, amely a Piros Karikás Tavasz lemezbemutató turné folytatása. 2016 végéig 12 állomáson csípheted el a hármasfogatot. A turnéélmények mellett a jövőbeli tervekre is kitérünk majd a műsorunk első órájában.

funky monkeys 20160911Második óránkban a debreceni Funky Monkeys lesz a vendégünk. A banda 2015 tavaszán alakult. A funk/grunge stílusú számokat játszó trió zenéjében olyan híres zenekarok hatása érződik, mint a Red Hot Chili Peppers, a Nirvana, a Motörhead, a Led Zeppelin, a Jimi Hendrix. A Funky Monkeys első kislemeze idén tavasszal jelent meg Along The Hot Rails címmel – ez többek között a zenekar koncertjein és a nagy digitális terjesztőknél is elérhető. Persze a beszélgetés mellett az EP dalai is felcsendülnek majd műsorunk második órájában.

Hétfőn 17 órától tehát ismét Rockpanoráma. Az élő műsor során lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni a vendégeinkhez, illetve ezúttal is teljesítjük majd zenei kéréseiteket. Tartsatok velünk!