Revolution Saints névre hallgat az a szupergroup melynek ötlete az olasz Frontiers Records főnökének, Serafino Perugino-nak a fejéből pattant ki még 2014-ben. Az énekért a sok helyen megfordult dobos, Deen Castronovo (Journey, Bad English, Ozzy, Hardline) és a Night Ranger-főnök/basszeros Jack Blades (Damn Yankees) felel, a gitárokat pedig a Whitesnake kötelékét 11 év után 2014 májusában elhagyó Doug Aldrich (Dio, Bad Moon Rision, Lion)) pengeti. Természetesen ebből a projektből nem maradhatott ki az olasz Frontiers háziproducere, Alessandro Del Vecchio sem, aki a produceri feladatokon túl a dalszerzésben is részt vett, ráadásul a billentyűtémákat is ő tolta fel a banda bemutatkozó lemezére, mely 2015. február 20-án jelent meg.

Szintén Del Vecchio-val vonult stúdióba a trió, bár a debütalbumtól eltérően, Alessandro Del Vecchio mellett ezúttal Doug Aldrich gitáros is alaposabban kivette részét a dalírásban. A melodikus hard rockerek második albuma Light In The Dark címmel október 13-án jelenik majd meg. Az új album előzeteseként már bemutattuk a klipes címadó számot, most pedig itt a második új dal, a Freedom – szintén klippel együtt.

 

Revolution Saints – Light In The Dark
(Október 13 – Frontiers)

01. Light In The Dark
02. Freedom
03. Ride On
04. I Wouldn’t Change A Thing
05. Don’s Surrender
06. Take You Down
07. The Storm Inside
08. Can’t Run Away From Love
09. Running On The Edge
10. Another Chance
11. Falling Apart
12. Back On My Trail (live – deluxe verziós bónusz)
13. Turn Back Time (live – deluxe verziós bónusz)
14. Here Forever (live – deluxe verziós bónusz)
15. Locked Out Of Paradise (live – deluxe verziós bónusz)

A bónusz DVD tartalma:
– Revolution Saints live @ Frontiers Rock Festival (Back On My Trail, Turn Back Time, Here Forever, Locked Out Of Paradise)
– Making of Light In The Dark (werkfilm az albumhoz)
– Light In The Dark (klip)
– I Wouldn’t Change A Thing (klip)