Revolution Saints névre hallgat az a szupergroup melynek ötlete az olasz Frontiers Records főnökének, Serafino Perugino-nak a fejéből pattant ki még 2014-ben. Az énekért a sok helyen megfordult dobos, Deen Castronovo (Journey, Bad English, Ozzy, Hardline, Wild Dogs) és a Night Ranger-énekes/basszeros Jack Blades (Damn Yankees) felel, a gitárokat pedig a Whitesnake kötelékét 11 év után 2014 májusában elhagyó Doug Aldrich (Dio, Bad Moon Rision, Lion)) pengeti. Természetesen ebből a projektből nem maradhatott ki az olasz Frontiers háziproducere, Alessandro Del Vecchio sem, aki a produceri feladatokon túl a dalszerzésben is részt vett, ráadásul a billentyűtémákat is ő tolta fel a banda bemutatkozó lemezére, mely 2015. február 20-án jelent meg.

Szintén Del Vecchio-val vonult stúdióba a trió, bár a debütalbumtól eltérően, Alessandro Del Vecchio mellett ezúttal Doug Aldrich gitáros is alaposabban kivette részét a dalírásban. A melodikus hard rockerek második albuma Light In The Dark címmel 2017. október 13-án jelent meg.

When The Heartache Has Gone címmel pedig most érkezett egy vadiúj Revolution Saints nóta, ez pedig már a hármas lemez előfutára, igaz egyelőre a korong megjelenéséről nincsenek információink.

https://youtu.be/b8sJV-rTO8s