Great Is Our Sin címmel július 22-én jelenik meg a David Davidson gitáros/énekes vezette bostoni death/thrash metalos Revocation hatodik nagylemeze, a 2014-es Deathless album folytatása. Az új lemez a neves Chris “Zeuss” Harris (Hatebreed, Shadows Fall) producer társaságában készült és ezen a korongon mutatkozik be a kanadai származású Ash Pearson dobos (ex-3 Inches Of Blood), aki tavaly érkezett a bandába. A hamarosan megjelenő lemezről most már a negyedik dallal is lehet ismerkedni, ennek Profanum Vulgus a címe.

A Revocation a nyári Summer Slaughter turné keretében mutatja be először az új dalokat. A július 23.-tól augusztus 21.-ig tartó észak-amerikai körúton a Cannibal Corpse, a Nile, az After The Burial, a Krisiun, a Carnifex és a Suffocation társaságában lépnek fel.

A David Davidson gitáros/énekes vezette bostoni death/thrash metalos Revocation a Metal Blade gondozásában Deathless címmel 2014. október 14-én jelentette meg ötödik nagylemezét. A kiadvány a banda eddigi legsikeresebb lemezének bizonyul, mivel az első hét után a 200-as Billboard 124. helyén, a ‘Hard Music Albums Chart’ 10. helyén, a ‘Top Current Albums Chart’ 114. helyén, illetve a ‘New Artist Chart’ aranyérmes helyén végzett. A lemezt nálunk is bemutatták élőben, ugyanis a Cannibal Corpse és az Aeon társaságában a Revocation is fellépett 2014. november 20-án a Club 202-ben.

Revocation – Great Is Our Sin
(Július 22 – Metal Blade)

01. Arbiters Of The Apocalypse
02. Theatre Of Horror
03. Monolithic Ignorance
04. Crumbling Imperium
05. Communion
06. The Exaltation (feat. Marty Friedman)
07. Profanum Vulgus
08. Copernican Heresy
09. Only The Spineless Survive
10. Cleaving Giants Of Ice
11. Altar Of Sacrifice (Slayer feldolgozás)