10 év után távozott a P. Mobilból Szebelédi Zsolt dobos, ezt a Facebook oldalán jelentette be a zenekar, ahogy most azt is, hogy Zsolt utódja Pálmai Zoltán lett, aki 1974 és 1978 között volt a P. Mobil tagja (később játszott a Hobo Blues Bandben és a Beatricében is, akárcsak a P. Boxban, jelenleg pedig a B52 dobosa). Az első 2020-as Mobil koncert Dunaszerdahelyen lesz február 15-én, április 11-én pedig a Barba Negra klubban adnak egy nagyszabású bulit.

Pálmai Zoltán éppen abban az időben került a Mobilba, amikor kezdett igazán mozgásba lendülni a gépezet, már igazi tömegek tapsoltak a zenekarnak. Sajnos Pálmai mester nem tudott igazán fészket rakni a bandában, 1978-ban közbeszólt a hadsereg hívó szava, nagyon rosszkor, mert éppen ebben az időben kezdett kialakulni az a repertoár, amelynek darabjai, a Honfoglalás, az Utolsó cigaretta, a Kétforintos dal, a Főnix éjszakája mind klasszikusok lettek. Ezeknek a számoknak az első, igazán jó dobritmus alapjai Pálmai Zolitól erednek.

Amikor Pálmai Zoli leszerelt, jött volna vissza, kérte ősi jussát, a helyet az őt megillető dobszéken. Azonban a „Zsíros-Kövér” annyira beépült, hogy a Lóránt szavazásra tette fel a kérdést, Bencsik, Cserháti és Kékesi Mareczky Totó úr mellett voksolt, egyedül Vikidál szavazott arra, hogy visszavegyék. (Totó és Schuster Lóri  nem szavaztak.). Pálmai Zoli így a Hobo Blues Bandbe került, ahol sok szép évet töltött el, később a Deák Bill Blues Bandben is dobolt, sőt egy ideig a Tunyogi Rock Bandben is. Majd Zámbó Jimmy kísérőzenekarát erosítette, Pálmai Zoli azután Jankai Bélával csinált új zenekart, emellett számos alkalmi formációban játszik.