A szolnoki Over My Dawn 2010 óta meggyőzően tolja magyar nyelven a metalcore-t. Friss klipjük a Jásztexas dalukhoz készült még november végén. A dalt a gyulai No Silence stúdióban rögzítették, a videót pedig a Proving Ground Pictures készítette. A brigád most Isten, fűrész, család címmel egy új dalt mutatott be, amely ide kattintva le is tölthető.

A szolnoki Over My Dawn 2010 óta meggyőzően tolja magyar nyelven a metalcore-t. Még az alakulás évében ősszel a Mandarins Home Stúdióban rögzítették az első EP-jüket, ami a “Földhöz, Vagy Innen El…” címet kapta. Nem sokkal utána, ugyanitt elkészült a “Merülés Előtt…” EP, szintén három dallal. Emellett megnyerték a 2. Bandák Csatáját Kengyelen, játszottak a Rockmaraton Fesztiválon, és egy csomó egyéb klubban természetesen. 2011 nyarán felvették az “Omerta” című dalt, Veres Gábor (Watch My Dying) vendégszereplésével a szolnoki Denevér Hangstúdióban. Egy évre rá, a gyulai No Silence stúdióba költöztek, hogy megszülethessen az első nagylemez, az “Absztrakt Párhuzam”.

Időközben egy remix projekt is kezdetét vette, „Újragondolat” címen, Skahigan előadásában. 2013 tavaszán visszatértenk a No Silence-be, és felvették a „Tükörjég” single-t, amihez videó is készült. 2014. május 9-én pedig „Senki nincs, aki vigyázna ránk” címmel jelent meg, és ingyenesen letölthető az Over My Dawn három dalt tartalmazó EP-je.

Over My Dawn a Facebookon