Trinity címmel tavaly áprilisban jelent meg a budapesti extrém groove metalos Omega Diatribe harmadik albuma, ami az egyik legelismertebb európai producer, a dán Tue Madsen (Antfarm Studios) kezei alatt nyerte el a végleges formáját. A korongon 12 dal kapott helyett, amit már az új frontember, Lucsányi Milán hangja ékesít.

A Trinity című III. Omega Diatribe stúdióanyag a Metal Scrap Records gondozásában jelent meg, világszerte. Magyarországon és Ukrajnában április 1-jén jött ki, Európában és Japánban április 13-án jelent meg, Észak- és Dél-Amerikában pedig április 20-án. A korong keverését és maszterelését a dán producer, Tue Madsen (Ektomorf, Sick Of It All, The Haunted stb.) végezte az Antfarm stúdióban, míg a nyersanyag a budapesti 515 stúdióban rögzült.

A lemez a HangSúly zenei díj kategóriái közül bezsebelte ‘az év stúdióprodukciója’ díjat, míg az Omega Diatribe ‘az év koncert zenekara’ díjjal is büszkélkedhet immár. A srácok ezúttal a Baby’s Got A Temper című Prodigy feldolgozással jelentkeztek, a dallal a nemrég elhunyt Keith Flint emléke előtt tisztelegnek.