Az iszonyatos torokkal megáldott énekest csötörtök délután 15 órától látjuk vendégűl a Rocközön súdiójában.
 

“68 -ban születtem malac génekkel. Utáltam az iskolát utáltam a melót, csak a rock érdekelt. Első bandám a Cross Fire volt. 14 évesen alapítottam, majd utána 86 -ban Sámán tag lettem. 3 csodálatos év után beléptem a Classica zenekarba utána a Seneca énekese lettem, amivel Brutál cimen kijött egy lemezünk 94- ben. A tököm se tudja az a hülye menedzserünk miért adta önkényesen a Brutal címet a lemeznek. 98- ban megalapitottam a Cool Head Klant, aminek mai napig tagja vagyok. Ángyán Tomival pedig megcsináltam a Mamutot Úgy hogy két jó bandám van. Szeretem a pinát, a jó kaját, meg a fincsi piákat is. Imádom a metalt, de a Tokyo Hotel tagjait szívesen fejbebasznám egy borosüveggel.”

Igy kezdi Molics Zsolt Bemutatkozását a Mamut honlapján. Zsolt aki a 80-as évek óta meghatározó egyénísége a magyar Metál zenéne, jelenleg a Cool Head Klan mellett a Mamut zenekar szekerét is tolja.
Aki esetleg nem nem ismerné még Zsolt munkásságát, az szerencsére gyorsan bepótolhatja ezt a hiányosságot, ugyanis szokatlan módon a Cool Head Klan legújabb 2008-as nagylemeze a Határtalanul, ingyen letölthető hivatalosan a zenekar honlapjáról.

A Cool Head Klan-al élőben legközelebb a következő koncerteken találkozhattok:
Február 13. Szarvas
Zebra Club
Február 21. Budapest
Rocktogon