“Modulus” címmel a novemberi HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként a NAIL Records gondozásában jelent meg a modern dallamos metalt elektronikával fűszerező divideD zenekar első nagylemeze.

Az idei Wacken Metal Battle hazai fordulóján remekelő és a különdíjat is bezsebelő banda a dallamos hard rocktól a modern, groove-os elemeken át egészen az indusztriális szoftverszintiig mindent bevet, hogy lekösse hallgatóságát. A zenekar bemutatkozó lemezének változatossága a legkülönbözőbb stílusok fanatikusait is megérintheti.

“Amíg a verzékben használt svédes hangkarakter szinte azonnal adta magát, addig a refrén a második körre érett be ilyen, a 80-as évek desmondchildista hard rockjára és a Miami Vice-korszakos synthwave-re egyszerre emlékeztető témára, hogy a tupírfésű és a csíkos spandexgatya magától ugorjon ki a szekrényből.”

A “Modulus” budapesti lemezbemutatója 2018. január 12-én a XV. Stagediving Fesztiválon lesz “a Watch My Dying és a Cadaveres rendezvényen, ahol a megszokott módon egy igencsak odab…ós keresztmetszetét kapjátok a hazai modern metal színtér feltörekvő és már méltán bejáratott bandáinak. “

dividedD – Modulus

 1. Subject Zero
 2. Ambition
 3. No One To Shoot
 4. A Way Out
 5. A Hundred Times
 6. fraKtured
 7. HDNSMIA
 8. Wormhole
 9. Ends Of Earth
 10. In Focus
 11. From Inside
 12. Condition Zero