A 2017. év elején alakult óbudai punk-rock formáció első lemezével jelentkezik. A korong 10 kerek dalt tartalmaz. A felvételek az énekes, gitáros, dalszerző Terényi Robi óbudai stúdiójában, a TEREM–ben készültek. A felvételek mindenféle editálástól és csalástól mentesek. Amolyan kézből szólós muzsikáról van szó.

Dobokon a Gamma Baby zenekar kiváló dobosa, Kóbori Dávid játszik. Gitáron a szintén a Gamma Baby–ből ismert Kendy Attila játszik. Basszusgitáron pedig a zenekar legmélyebb tagja, Kocsis Kristóf játszik. A lemezen közreműködött Szűcs Dávid a Helo Zep!–ből, Kovács Marci a Gamma Baby–ből és Vámosi Pityu remek trombita játékával, a Gutting Revue zenekarból. A borítót és a teljes artworkot a Westend Tattoo elsőszámú tetováló művésze, Hornyák József készítette, a YouTube–os vizuált pedig Tombor Tamás munkája jegyzi.

A zenekar már le is forgatta első videoklipjét is és várhatóan Január elején teszik majd közzé még a lemezbemutató koncert előtt, amit Január 12–én (péntek) tartanak meg a zenekar óbudai bázisán, a KVLT BP–ben (ex-Vörös Yuk)!

Addig is a lemez fizikai formában előrendelhető a robiandthehallucinatorz@gmail.com e-mail címen 1000 forint + postaköltség áron! Hamarosan pedig az összes nagy zenei megosztón megtalálható lesz az anyag!

Akiknek a tökük tele van már a sok műanyag szarral, azoknak ajánljuk a Robi & the HallucinatorZ–t!

Facebook

YouTube link a lemezhez: