Egy igazán tartalmas számmal jelentkezünk a héten! Címlapon a FISE, azaz az Extrémsportok Fesztiválja, ahol a szörf mellett a BMX legváltozatosabb ágai lesznek főszerepben, na meg a szexibbnél szexibb sportolók, akik ezen a héten hazánkba látogatnak. A forradalmi hangulatról az Anti-Flag gondoskodik: Chris Barker basszusgitáros mondja el a tutit gyakorlatilag mindenről (“Kivonnám a vállalati pénzeket a politikából”). A BuSH főszervezőjével, Somló Danival is beszélgettünk egy jót a hazai és kelet-európai könnyűzene helyzetéről. Utánajártunk a FessNeki Stúdió “mindenki képes festeni” című titkának. Shakey Sue-val és Domján Gabival a The Hellfreaks tapasztalatiról csevegtünk (koncertezni itthon vs. külföldön). Készülünk a Kerekes Band augusztus végi Kobucis koncertjére, a Trackes Rock On! Fesztre, a Zorall Sörolimpiára és a B.my.Lake fesztiválra, na meg oly sok minden másra is! 
 
Még több specifikus program a Kult, Family, Irodalom, Lemez, Gasztro és KELLYS (ötcsillagos egészség) rovatokban, azaz a 30 ezer példányban, 650 budapesti ponton terjesztett Rockstar Magazinban, amit akár online is lapozhatsz!
 
RCKSTR MAGAZIN – Kéthetente megjelenő ingyenes magazin www.rockstar.hu
And we ♥ to be followed at ROCKSTAR BACKSTAGE: www.instagram.com/rockstarmagazin
 
ÚJDONSÁG! Követhetsz minket a YouTube csatornánkon is, ahol megannyi lejátszási listával várunk hamarosan, hogy még nagyobb rockstarnak érezhesd magad!