Szávai Gery neve több formációból is ismerős lehet a rock és metalrajongók számára. A legfontosabb a Twister, melynek alapítója, zenekarvezetője és szólógitárosa is egyben. Korábban zenélt a Noa Rockban és a Crossholderben is, jelenleg pedig, a Twister mellett, a Rebel Yeah Billy Idol tribute band-et is erősíti gitárfronton.

Most belekezdett a szólóalbumába, melynek felvezető dalában, az Ez itt a Showban Molnár „Stula” Péter és Szadló Tamás közreműködött. A felvételek Kovács Gábor stúdiójában készültek, ahol a Twister albumok is.  Gery a lemez elkészítéséhez olyan barátokat és zenésztársakat kért fel, akiknek a munkássága közel áll hozzá. A korongra olyan dalok kerülnek majd fel, melyek a Twisterbe sem zeneileg, sem szövegileg nem fértek be. Mai magyar valóság, ahogy Gery látja.

Pár napja bemutatásra került a Master Of The Tango nóta is, ezt Jurásek Balázs, a Demonlord frontembere írta és ő is énekel benne. Egyébként ez lesz az egyetlen angol nyelvű dal a lemezen. Különleges vendégként Kovács Gábor ( Wisdom) közreműködött gitáron, Gery pedig ezúttal a basszusgitárt ragadta magához.